Followers

Search This Blog

Thursday, May 3, 2012

:: anak sedare ke 7..Izz Zara Insyirah Bin Mohd Azizi ::



salam..selamat berbizi bizian mengadap pc memasing yo~

arini ntah nape,mood nak buat keje suam2 kuku je..
tapi ade gambar hot nak tunjuk..hehe


ni la baby Izz Zara Insyirah Bin Mohd Azizi...

anak along yang ke 4...
means anak sedare aku yg ke tujuh...
wuuuuu tujuh woooo....

ahaksss!!
die lahir 12 April 2012...
tapi sampai ke hari ni aku belom penah tgk muke die lagi...
she's still at ward...

coz die lahir xcukup bulan..7month..
berat pon xcukup...1.2 kg only...
dapat bayangkan kan ,betape comel n teeecitt je baby izz...

so arini genaplah 23 hari die dilahirkan..
tapi ntah bile andak nak dapat tengok awak izz...

nak cium2 pon xboleh...
pic ni along amek semalam,,tu pon amek curi2...
sebab baby pon duduk dalam bende alah ape ntah tu yg berlampu n berkaca tuuu...

yang boleh masok bilik die cume parents sahaja...
akak ipor aku dah lame balik umah..
so hari2 la die g hspital.
antar susu...
n baru semalam die dapat riba n peluk cium baby izz..


uhhhh rinduuu kot..sejak lahir xdapat pelok2...
semoga baby izz cepat sihat..
boleh balik umah...

Abang wafi,kak ngah,kak ari nak sangat tgk baby izz..

mmuahhh...


-------------------------------------

ok sambung buat kijo !!!





2 komen lagi:

CIK TOM said...

comelnya..tahniah dpt anak buah baru :)

~azillakhalison~ said...

tq cik tom :P