Followers

Search This Blog

Wednesday, May 9, 2012

:: bayi di dera..::


:'(

sane sini kan kalau kite bukak fb arini semua post,komen,pasal ibu yang pukul anak tu..ish2..xtau la nak cakap mcmane..tadi mase aku bukak video tu kat fb,awal pagi tadi,bos ade so xdapat nak dgr suare dlm vdeo tu,just tgk video je...mase tgk video tanpe audio tu pon aku dah menyirap satu badan..tghari time sume org xde dlm opis,baru aku bukak..

yarabbi...mane la hilang sifat kemanusiaan ko tu erk..mule2 aku tgk video ni,aku fkr ni mesti pengasuh ni...tapi lame2 org dokk sibuk bgtau,yang pukol tu ibu die sendiri...fuhhhh..lagi laaa rase naik hangin tahap beruang kutub tadi aku...ish2..

Dipukol.Dicubit,Ditampo,Ditendang,Dipiat telinga,Ditolak2 nye budak tu,mcm teddy bear je,,kalau betol la itu ibu die,xke ko rase sakit mase ko lahirkan baby tu..ya Allahhhhh~

.
.
..

.....

.

xsanggup rasenyer nak share video baby tu..xpelah..ramai2 doakan baby tu selamat dah SIHAT dan terus membesar...AMIN....

Tadi lepas Berita Tv3 terus msj Amin,nak tanye n cerita2 petangtadi die bz pulak..meeting katenye..yolah,malas nak kacau..so ni tadi msj2 ngn die...

Aku : Awak,tgk tak video baby kene pukul kat fb?sian kann :(
Amin : Tau,saya dah tgk tadi..xdee hati perot la pompuan tu..
Aku : Erm ape la,xsakit gaknye mase lbersalin..ish2..
Amin : tu bukan ibu die kot,xtau laa..mcm nursery..
Aku : kat berita ckp ibu..
Amin : yeke syg,ade kuar tv3 ?diorang dapat tangkap ke orang tu?
Aku : da dpt dah,bnde ni jadik bulan 11 aritu,kes mahkamah..n now ibu kene pnjara 18 bulan..
Amin : mental ke ibu die.??
Aku : lebih kurang kot..mintak dijauhkan kan awak kan...
Amin : yer awak <3


2 komen lagi:

laskar pelangi said...

geram sungguh tgk video tu.tak sangka ibu kandung sendiri sanggup pukul anak camtu. =.=

~azillakhalison~ said...

memang...ntah ape2 la diorg ni....smpai hati betol kan..ya allahh haii