Followers

Search This Blog

Tuesday, May 8, 2012

:: schawal & cst photo,awesome ::



Erkk alhamdulillah..kenyang..arini xmasak..beli je kat paso malam Tmn Teratai..
arini g sorang2,memandangkan ajah xdok,g Kedah 2minggu,
maka,aktiviti2 sosial pon cuti..
so,g paso pon sorang2 je...mengengkang aku bawak makanan sorang2 tadi..

Beli
 Kuew teow goreng,
Bihun sup
Nasi kerabu
Laksam
Rojak Mee
Laksa
Tau fuu Faa..

itu saje,tapi terhenjut2 la jugak aku jalan tadi,biase g be2,arini solo jerk...
balik umah mandi2,pas magrib baru makan..ha sekarang ni tengah kebentak sangat2 ni...semua balon...
licin,xde tulang nak bagi BILIS n CIPUT makan,,
hahamaap yer,nextweek paso aku bagi ko tulang ayam special...

-
-
-
-
-

sane sini orang dok cite pasal Scha n Awal kan..
pasangan yang sama cantik sama Padan..
xmacam Fasha n JUJAI...hikhikhikkkk..xbaikkknye aku...

aku pon nak cite la pasal scha n awal..
bukan nak cite pasal diorg yg sepadan tu,,
tapi nak share gambar2 Awal n Scha kawen..

by CST....








geramnye tgk gmbr2 die.awesome sgt2 la huuuuu...
pastu pastu pastu..member aku Wafiy ni pon terlibat ngan OP wedding schawal ni..
member segeng mase belajo dulu2..
huuu hebat ko wapi..tabik :)..
aku kawen dtg k...


wapi berbaju purple :)



pastuuuu amek gmbr aku mcm ko amek gmbr schawal..hahaa


sengetkan ...ni la wapi..n kecik..mase diorang kawen kat Bentong..


Makin xsabar nak kawen...erkkkk


selalu tau,bile dah feel nak berblog,tetibe ade je dtg mengaganggu...mcm entri ni la,
mlm tadi dah feel2 buat entri ni,tetibe tgk jam dah pukol 6.30 pagi.....


ooooooooooooooooooooooooo

ooooooo
oooooooooo


sah2,mlm tadi TERTIDO..

damn!]




2 komen lagi:

ainwaheeda said...

waahh, cantiklah diorang nih... seswai sangat!

~azillakhalison~ said...

SGT2 CUN HIHIIH