Followers

Search This Blog

Monday, May 7, 2012

:: kursus kawen...hihikhikkk,xsabar ::



wuhuu...penat drive pagi tadi xhilang lagi..gerak kol 6.30 dr segamat..sampai jb kol 9.30..
ujan lebat sepanjang jalan..
dah la drive sorang2.. fuhhhh...nan tokks

sampai2 je opis terus meeting..
haha ade diselitkan waktu masok opis...KALAU LAMBAT SMS je la..
susah sangat ke..
amek ko setepek..

patot laaa,tadi rupenyer semua dtg lmbt..

---------------------------------------------------------------------------------

weekend aritu ade kursus..okey kursus penting dalam hidup..
kursus yg akan kite amek sekali seumur hidup :)

sekali seumur hidup ...itupon ade sebab kalau nak sekali jeee..

KURSUS PRa-PERKAHWINAN..
Tempat : Pejabat Kadi Daerah Segamat
Masa : 8-5 petang..
Tarikh 5 Mei-6 Mei 2012


haaa amek kau...
baru la feeel nak kawen tu datang berlari2 masok sanubari ni..haha...

alhamdulilah,sepanjang 2 hari kursus ni,semuanye ok...
best dan kelako sangat2..
ape x nye...
BAB KAHWIN...
sape xsuke...

rata-rata yang join tu datang dengan pasangan masing2..
yang dtg ngan boyfrennyer lain
yang datang dengan tunangnye lain...

aku pulak memang sah2 x g ngan tunang TErcinte..(hamboiii)

sebab die awal2 dah amek mase kat u dulu..
sampai ahti kan..eeee gatal tau!..
org suh belajar lain,kursus kawen yg die kejar2kan...

yang pasti aku g kursus kawen ni ngan Eton..
My twin...kembar la,sebab same tarikh,,
BFF dari zaman sekolah teknik dulu lagi...



time lunc hour je,kitrg g makan luar,even makanan memang dah disediakan..huhu

hari ke2..melantak pizza..

1st day...

gambar manje..ok sumpah aku geli hahahha

hasilnye...

sijil kawen :P..........
Psst .....habis cmni je boleh x..tetibe dapat keje yg menimbon....


pssst lagi....jangan bgtau Amin yang i sebenarnya xsabau nak kawen..hikhikhikkkk..
yelah,2hari belajar munakahat :P

1 komen lagi:

mashitah isa said...

Hai.. Just nk tnye dafta kusus kawen kt sgamat ni cmane? Nk g ler.. Hihi xsaba jgk.. :)