Followers

Search This Blog

Thursday, July 12, 2012

:: Kad Kawen yang simple2 ade ? ::

Haluuu...ade mase ea nak update entri time2 keje ni..?
harusss la...
baru lepas bos aku meroyan..errrr sakit hati,salah die,kita pulak..demmm...


Tengah mencari2 desgin kad kawen..yang simple je..
kalau boleh nak desgin sendiri then hantar pi print je :)..

JIMAT ....












dan yang paling aku suke yang ni haa...



lembutt je..sesuai la ngan org yg lembot cam aku ni..hahaa...meh lempang laju2 meh :)

----------------------------------

kenape semua design yang aku google sume pink?nape?
hahahhaa.......

nampak x,lembut2 sopan2 je kat situ :)

cepat2..idea dtg la cepat2..
xsabar nak tengok kad kawen ade name sedndiri nnti..
pastu ade plak name Amin sekali...euwww..

cepat2..xsaabr..hahaa...
gile.!!!!

dalam hati tuhan je la yg tau,takot,kalut,sedih...semua ade..
ahhhhh mati kite!!!


0 komen lagi: