Followers

Search This Blog

Friday, July 6, 2012

:: Panggilan Hangit...sumpah kesian,kelako ::


hahhahaa...sumpah kelakar n sweeet n xpatot betol LAAAA!!!!


korang tolong dengar..ooo pleaseee hahaha :))

Aku : awak,dgr hotfm x pagi tadi..
Amin : x..nape ?
Aku : Ada tunang die buat panggilan hangit,nak kenekan tunang die..menangis2 tunang die..ee terok betol laaa..hehehhee..Epi cakap,lepas panggilan hangit kompem diorg putus..kompem hahaha..nnti kalau ade link,saya bg awak k..
Amin : ok hehehe...


hahaaaa....sumpah xleh bla la...
tapi nampak kan yg si laki tu syg gile kat pompuan n hubungan diorg ...kannnn?


aku sejak2 nak kawen ni,very sensitip betol tau bile ade kes pasal tunang ni...
nak2 sekarang ni cite DEJAVU...ooo emosi gile


--------------------------------

Amirul amin, I love you

3 komen lagi:

laskar pelangi said...

Alahai..Sayang sunggoh..Bukan senang nak dapat laki camtu kan ^^

Shahriah Abdullah Novelis said...

As'kum cayangg kak sha tak berkesempatan nak tengok dan dengar sebab busy sekarang ni hehee.. tapi bila tengah drive tu ada gak dengar radio..panggilan hangit! memang hangitzzz dan akak sekarang ni memang sedang gemzzzz *gemok* hehehe

~azillakhalison~ said...

pelangi : kannn...hehe untongla dpt tunang cmtu hehe..

kak sha :) : kak,bayangkan akak terkena panggilan hangittt..haha x ke hangitt kan kak...gems gems pon melecun akak sorg ni hehee