Followers

Search This Blog

Friday, August 3, 2012

:: Ama li air takk kan ? ::


:)

Salam 14 ramadhan kite yer...
ehh dah 14 dah..lagi 15hari nak raye...

Rezeki Ramadhan tahun ni,mlm tdi pukul 12:08 akak ipar aku selamat melahirkan baby boy..
anak ke3...tau x,tahun ni mak bapak aku dapat 3 org cucu..hehe ni bile dikira2 balik,cucu ke 9..fuyyyo...dah 9 org anak sedare aku...kihkihkih...duet raye akan menyusul yer anak sedare ku :))

bulan 4 haritu anak along,yang ke 4...

Izz Zarra Insyirah Bte. Mohd Azizi


bulan 6 haritu anak angah,yang ke 2..

Alani Nasyitah Bte Azizan

bulan 8 ni,anak ude,yang ke 3..




<<< belom dapat snap gambar >>>




Alhamdulillah rezeki ,bertambah umat muhammad...
Tahun ni jugak,rezeki family aku,mak abah dapat lg sorang menantu..menantu pertama lelaki..miahahaha..:))

part tu aku la yang paling eksited :)) 

pejam celik pejam celik dah 9 org anak sedare,nak tunggu anak sdnri?insyalllah :))
bagi aku kawen dlu..miaahaha...KETAWE JAHAT okeyh:P

-------------------------------------------------------------------------

Dah 2 malam aku ajge anak ude,caca n rayan sbb maam die kat hspital..haha
si caca 2 thun masih pelat.malam2 tunggu depan pintu nangis2..

die cakap:

Adak,adak ati ama alik kan...
sambil melalak

maksudnye :
Andak,Andak nanti mama balik kan?
Andak nama panggilan utk anak2 sdre

sian kan...pastu kalau tanya 

caca,mama mane?

dia jawap:

ama aaa eli aa air takk

tau maksud die ape?

mama beli air kotak..

hahahaha caca,caca...dah 2 ahri mama ko g kedai beli air kotak xbalik2 yer?kihkihkih...
sabar ye sayang petang ni mama kuar hospital,bawak air kotak banyak2..hehe..


selamat berpuase :))



0 komen lagi: