Followers

Search This Blog

Thursday, August 9, 2012

:: today is my birthday ::


Alhamdulillah

9 ogos 2012

Genap usiaku 27 tahun...

Euwww 27 oka,alamak terase mamcam baru umur 23 la..haha
Alhamdulillah dipanjangkan usia..


Insyaallah tahun ni last birthday sebagai org "bujang" next year tidak lagi..hehe..tu yang penting..

Jangan la tanye dapat hadiah ape yer dari Amin...huhu xde...die cume wish je..wish pon dah lambat  45minit...pastu aku tau sangat la yg die lupe sebenarnye..heeeee..tau sangat dah awak..taktik lapok..boooo...sepak laju2 kang baru tau..

sepak ok..bukan SEPAK..bukan macam bola SEPAK tu :P


-------------------------------------------------------------------------


today is my bff brthday too..TUN TEJA..miahahah name nak glamer..memang SERABAI :)
pon xlame lagi nak naik pelamin...

12 tahun kawan dgn die since mase skolah kat teknik muar dlu,smpai la ni..
hari2 msj,kalau xmsj tu berminggu2 xmsj..

kalau merajuk tu,ya ampon,rase nak terajang jer..huhuuhu...

u,pas kawen forever n ever yer kite kawan..i love you..





3 komen lagi:

eMMe said...

tahun depan kawen ya!
enjoy dulu tahun ni bujang kan kan!
tapi enjoy time dah kawen pun orait gak dear... hehehe...
Hepi Busday to u again dear!

:: Riri-Fatieha ::~ said...

happy birthday. semoga pnjng umur dan d murahkan rezeki :)

~azillakhalison~ said...

hehe..tenkiu dear...tahun depan dah bersuami..:))