Followers

Search This Blog

Friday, August 10, 2012

:: celebrate birthday @mamachop papagrills ::



Salam..
hari ni alhamdulillah kurang keje.cume pagi tadi bizi sikit,dimulekan dengan melekat n melangok depan bank dr kol 8.50 smpai 9setengah..ramainye la hai orang nak tukar duit baru ek..

yuhuu,raye note baru la nampaknye :))

--------------------------------------------------------------------------------------

memandangkan semalam birthday aku,cam biase.along akan belanje..yer bukan si birthday girl yg belanje,tapi die akan belanje kitorang,setiap kali birthday sesape..miahaha..sebab die kan abang.. :))

buke dekat MAMaChops PAPagrills..taman universiti..yang cume hanya bebrapa ratus langkah jer..huhuu..


suruh ajah belikan/belanje kek..amek..kek yang seketul2 ni je die belikan...hampeh ko jah..belikan la cis kek,ko bukan xtau akak ko sorang ni menggile cis kek..


strawberi laye aiskrim..

black forest

turamisu cake

papa n papa grill...sumpah banyak,ade salmon,lamb n chcken..terbaik

checken cheese..mine

chicken salad

fish n chip

lamb chop..settle

yang ni order jugak,tapi xsnap gmbr..huhu jadik.ku googlekan saje..

fried bun

mushroom sup die memang tiptop..
memandangkan tahun ni merupakan tahun terakhir menyambut birthday sebagai seorang bujang,makanya hati ni rase sayu sesayu sayunye..entah nape idok le tahu...

pelik..nape perlu sayu2 bagai ea?heshhh....relax relax...
hari ni 10.08.2012..ngam2 ho lagi 3bulan...sebab aku nikah,insyaalllah 10.11.2012...
hamboii macam retis pulokk.. :))

terima kasih xterhingga ditujukan khas untuk semua yang telah menelefon,menghantar sms,menghantar bbm,mentweet,menghantar inbox fb,mengepost ,xlupe jugak yang mengantor email..tenkiu so much...hanya Tuhan membalas jasa kalian semua...

aku jugak mendoakan kesejahteraan korang,same 2 la kite doa ek..Amin..




lepas buke terus g shopping raye :P



0 komen lagi: