Followers

Search This Blog

Wednesday, August 15, 2012

:: GA kak Shahriah Masterchef..Rezeki No 3 ::




Salaam Ramadhan...Alhamdulillah beberapah hari menjelang hari raye..rezeki datang tanpa disangka kan..hehe :)) suke suke suke..

ingat lg x kuiz yang aku dok pom pang sana pom pang sini...kuiz kak Shahriah Masterchef yang dulu tu...kann..yang sesikit update sesikit update tu ka..yang hadiah die kelas2 tu kan..yang hadiah utama dapat kete mercedes tu kan...haha ingat x...kihkihkih..gurau sokmo...:))

kan kan kan...
ingat lagi kan dengan kakak Chantek tu kan..hehe..

Acctly 13 hb,mase dok ngadap pc kat opis.tibe2 Ting Tong ting Tong...door bell berbunyik..kemain bangon terus bukak pintu..eh..nampak ade abang Nationwide la..hihi..then abang tu cakap Cik Azilla..terus jawab,ye saya...

Kemainnn..haha mase tu dah agak dah,mesti hadiah Kuiz..xmenang pon dapat saguhati pon ok,sape nak bg kan..hehe...tapi pelik jugak.apsal besau benor ye kotak tu..mcm Kotak Beli dapur gas...ok tipu :p...besar jugak la..berat jugak la kan..hehe..


tarraaa..

Fragile

see.my name :))
Yeay,hadiah dari kak sha dah sampai heheehehe...

dengan rakusnya aku bukak hadiah tu,xpandang dah org sekeliling..

tuuu dia..dalam kotak

hahaha gegar2 u...

rakus x..siap gune pisau haha...
yeay..yang ni isi dalam envelope tuu...
bukak2 je tengok..

TAHNIAH..Nombor 3...

hehehehehhehehe

ALHAMDULILAH :))

Dapat kad raya tu...

Kak,i like ur "p/s" hahahaha
Tu ha...dapat dua buah novel..ahh jangan jeles..kihkihkih...

Copstik tuu,bangle ,keychain,kad raye,duit raye,bookmark,brooch..

yang besar sekali tu Frame gambar XXL...heheee..

Alhamdulillah,xsangke sesangat la hai dapat no3..even buat karangan yang simple mimple je..pastu jawapan pon ade yang x tepat..bab kire rambutan bakar tu yg xleh bla kak shah..hahaha...rabun mate mengirenyer...

TAHNIAH jugak untuk semua yang join kuiz ni...sape dapat no 1???cepat la umumkan hehehhehe...


Yang paling best ,dapat Novel tu..huargghhhhh memang nak sangat bace kot,nak membeli tunggu dulu,kot2 menang GA ni,last2 alhamdulillah dimakbolkan Tuhan..Cayang kak shah...hehe Kalau dapat ke 8 8 novel lagi sayang kak shah..hahaha..bolehhh gitewww...

Pasni kalau ade GA ke hape ke,jangan lupe kabor kat kite yer...Bile masak tu ingat2 le adikmu disini..teringin nak merasa masakan kak sha..raye nnti nak dtg umah boleh x kak shah?kihkihkih....

nanti bile saye dah siap menelaah dan menghayati cerita novel tu.pasti dan kompem akan ku komen yer..so tungggu...:)) kalai ni giliran kak sha pulak kene tungguuu...

Kak shah,dikesempatan ni nak ucapkan selamat ahri raye maaf zahir dan batin,maaf kalau terlepas kate dekat ruang2 komen tu yer..maaf la ape2 pon kan...semoga ramadhan kali ini kita lebih memperoleh keberkatan darinya...AMin..Insyaalllah...

ok kak,stop sini dulu yer...TERIMA KASIH yang x terhingga...semoga akak ceria2 selalu...olwez bace entri  kak shah even selalu ketinggalan keretapi :))

Selamat Hari raye...


3 komen lagi:

Norzie hany said...

Salam kenal.
Tahniah dik.

Emma said...

Wah...dia dapat tempat ke tiga yer,, kita dapat tempat ke sembilan...heee

~azillakhalison~ said...

kak norzie..salamt ukhwah kak :))

emma : hehehe..ok la tu,dapat ole2 jugak kan hehehe...nextime boleh lg tu :)