Followers

Search This Blog

Tuesday, June 28, 2011

:: asik2 like jer ::

toinkk toinkk~..

pepagi mood nak ngapdate datang..huhu
ala buka ape pon saje kan mood bengong dtg...

tau x tau x..kat fb aku,ade sorang kawan fb aku ni..
suke sngt like ape2 pon status aku...
lau nak tgk die komen status aku..ermm emang xkan la..
haha..die memang susahhh gile nak komen status aku..
ape yg die tau cume..like..like..like...
xcaye?tgk ni....

 >>haha tgk tgk..status aku mlm tdi..pon die like..hadoii..sawan like la..tgk la yg aku dah bagi merahh tu..hoho..

 >>ni kat wall aku,kawan aku post..pon die nak like..aku pon xpaham la nape die suke like saje..huhu..

 >>hujan lebat pon die nak like..hamponn la ko ni kan..agak kalau banjir pon ko like x?hehe....ape pon xbolehh...

 >>series la bdk ni,aku sakit badan mcm ape dah pon die lak..ce komen suh g klinik ke ape ke...kan ke sejok sikit perot aku haha..ni x..g likeee jer..

 >>ni memang xleh bla,aku jatuh tu..bukan aku tgh men skate ke ape kat toilet..die relax2 je like..mase ni die like ,aku ade je belakang die..ke die memang dengki ngan aku?..xpaham..xpahamm..smpai hati...

>>haha nak jer aku bagi cecair tu kat die..bio die rase kan...hehe...uit,,nape suke like???cube komen cube komen..

kan..banyak kan die like..setiap ape yg aku posted kat wall memang die like..ye aku hargai sgt2..tpi nape like jer??..ce komen ce komen..hehe....tau la suare xsedap nak komen lelebehhh..huhu..amponn AMIRUL AMIN...

opsss...die Tunang aku,patot die suke like je ape yg Tunang die yg gegile ni posted..hehe :P








sajeee je wat entri ni...BORING KAN>>subuh lagi :P




*aku tau,die xbace belog aku,that's y aku berani wat entri cenggini :)*



0 komen lagi: