Followers

Search This Blog

Monday, June 6, 2011

:: Tunang part 2 ::

hehe saje la plak tgh2 malam ni rase cam kureng kije kan..huhu..lame x update belog ni..
angan dah gatal2 dah kan lame x mengadap..
sejak2 ni bz ngan kawan2 kawen la,
pastu balik kampong..
pastu bawak mak abah n ajah cari brg..
n macam2 la~ ni pon siang tadi dari pagi smpai petang aku menangok dok kat pekan raabu..
teman mak abah n ajah wat pasport...aku??xyah tnyee...kate TEMAN..huhhhuu..

jom layan gambo..gambo2 yang wat aku senyum sorang2..hehe giler jap~


>> alhamdulilah :)..sangat2 rase besyukur dengan ape yg TUHAN bagi..lepas satu tahap...tahap yang tidak menghalalkan ape2 lg :)...

>> bersame bakal mak mentue aku..mama amin..PUan Muzaiyana binti Mustakim.semue cakap bakal  mak mentue aku ni nampak mude n kecik molek je orgnyer`..hehe,lau amin bace kembang amin..
mak aku pon cakap camtu..:)..ok besan :)! hehe

>> fuhh saat cicncin disarongkan..ngehh ngehh..mase ni bnyak sangat suare2 sengau kat belakang yg menganjing aku..hehe..terutame kuarge aku..fuhh masakk~..diorg xtau betape gigil plus nak pitamnyer aku dok kat situ hehe..~..fuhhhhhh


>>fuhh lege..nmpak x   uke len macam je senyum??hehe..dah xjadik nak pitam dah..rase nak lompat2 jer.hehe..senyum lebih2.nampak bracess bagai~..hekkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

>>amekk ko~..huhu aku akan pastikan bracess ni dah x wujud time aku kawen nnti..haha rase semak jeee la~...besi tu lg over dr segalenyer..mane leh jadik~ huhuhhu....

ok ni je utk kali ni..tau x nape??aku nak upload gmbr yg kat kamere kazen aku..tpi,softcopy aku xdapek lagi laaa...seriuss gmbr dlm tu best sikit..dari a to z sume ade,...ni semue yg aku dah upload ni hasil aku kutip kat fb mama amin (bakal mak mentue aku :) )..amek kat fb amin,amek kat fb my bff ekin n softcopy dr kamere anem...tunggu tunggu gmbr seterusnyer..belog aku,aku punyer suke la nak update pe pon..hahahhaa~ ade org kesah??gelenggg je la pale tu..susah sangat..

aku x kacau belog ko,ko x yah kaco belog aku :)..senang :)


*dah seminggu dah*



0 komen lagi: