Followers

Search This Blog

Wednesday, June 8, 2011

:: Tunang part 3 ::

ok2..sambong2 lagi cite pasal tuan punyer belog ni dah bertunang..ngehhh ngehh..sape rase malas bace xyah bace ok..wink wink..senang kan....


kali ni nak cite pasal hantaran,baju n pelamin :)...layann~

 >>hantaran aku untok amin...tema purple silver..ni semue hasil tangan mak aku...yer sepenuhnye mak aku yg buat..thanks alot mak..mmuahh

 >> cake tunang from amin..hehe sedappp..chese oreo..macam secret resepi la u :) hehhehe...

 >>goodies utk tetamu yg dtg..dlm tu ade cupcake,epal,popiah n gule2..semue buat sndiri..tabikk spring kat diri sendiri atas usahe dan kerja keras untuk oodies ni hehe..

>> telekong from amin..amin bagi tema pinkk sume..hehe tq..aku kan memang nak pink pon..
tq2..lebiu...

 >>ni sirih..sirih dari famly belah lelaki...semerbak betol bau sirih tu dlm bilik aku,walaupon dah seminggu dah..

 >> ni lak bekas cicncin...see see..siap ade topi comel tu terselit hehehe...

 >>family amin with 2 2 hantaran ..2 2 belah pihak..cepat cakap hantaran dari sape paling cntik??hehhe..amin bersungguh2 cakap hantaran dari pihak die paling cntek..heheh buteee ea awakk amin???hehhehehehee...

 >> tadaa...ni pelamin mini mase aku tunang aritu..yang bestnyer..ni adelah hasil tangan abah n mak aku..ok buat sndiri..kayu palang2 kat belakang tu sumenyer abah wat sndiri..kayu alas pasu bunge tu pon abah buat sndiri..next kawen nnti abah ckp abah nak buat pelamin sendiri..weee weee...dah bleh jimat kat situ hehehee...

>> akhirnyer..setelah 2 kali beli baju untuk tunang..hehe cancel..last2 pilih baju songket ni..songket purple...sume cakap cantik..heheh aku pon nak cakap cntik jugakkk la~sangat selese pkai baju ni..


ok dah dah...dah habis cite pasal tunang..hehhehehe...

eeh ehhh ehh..sukati la nak cite lg ke x...ehhh sukati la :P

0 komen lagi: