Followers

Search This Blog

Wednesday, June 22, 2011

:: Sepah ..JB peace Yawwwrr ::

e wee wee..ade sesape nampak muke aku malam jumaat yg lepas??
haha llau ade meh sini angkat kaki..aku bagi doposen kat korang..pastu aku tampo sekor2 hahaha
nampak benor la nipunyer lau muke aku masok tv aritu..haha

yee ye memang aku g pon stadium tgk maharajalawak live aritu..hoho terbaekkk dari ladang smbutan org JOHOR..aku rase bangge dowh..huhuuh...

cakap banyak pon xgune..hahah kite layan gambo~

JEP senyum2 kat aku~ hahahhaa...aku balas balik senyuman JEPP tu smbil aku cakap..





"" saye dah tunnag,awak lambat sangat nak masok minang""



hahahhahhahahahhahahah~


 >>dalam kete..menuju ke stadium..mase ni baru pukul 2 lebih.~yg lg 2 tu kazen bengong aku~ epi n ira..

 >>kitorang saje lalu depan stadium nak tgk ramai ke org berator nak tiket masok malam ni...omaaaangaiii..serius ramai..sian diorg...hehe aku n 6 org kazen aku xpayah berato2 ni..sebab along aku dah bagi...kawan along aku kje ASTRO..die bagi 6 tiket free kat along..hoho disebabkan bebudak bawah 12 xleh masok.ermm tu yg along bg kitrg jer..ye la kan.anak2 along sume bawah 12..hehehe tq beb`

 >> kol 8 setengah kitorang datang balik pas merayau2 ptg tadi kan huhu~....ni malam kejadian...mane aku??sah2 keje aku memang amek gambo org jer...

 >>suasane dalam stadium ~ uishhh dahsyattt ramai gile org...majoriti pemminat SEPAH>>termasok la kitorang hahahah.cayalah sepah~


 >> cee teke kepale sape tu??hahaha tu kepale si Saleh yakob with bini no4 die...sempoi gile bini die..hoho~

 >> kebetulan same baju lak kitorang...hahaha~geng sepah~

 >> tau x..ni b4 live tau...bile sepah kuo jer semue org dlm stadium bangun tepok tangan n jerit sepah sepah sepah~....JEP siap leh cakap.." aku memang ngidam nak perform kat jb ni" hahah pelagi sume org bersorak lah~

 >> scene2 malam tu..heheh anjat boboi~

 >> jozan..hohoh kelako2..bestt giler jugak ni~

 >> mase last sekali..dah hbs live dah time ni...org sibok amek gmbo~....

 >>dari kiri : azah,ajah,epi,ira,aku,yon.....sepupu aku :P

>>hohoh terbaekkk la bro pkai baju ni...
dalam kol 11.45 pm kitorang kuo dari stadium tu..huhu meamng best,kalau la final ML die wat kat JB..emamng aku org pertame nak pegi huhu..good luck untok sepah..sepah org johor..cayelah~..

ingat sepah,lau kamu kalah pon malam final nanti~xbermakne kamu kalah..kamu kalah disebabkan undian jer..di hati peminat kamu lah juare MAHARAJALAWAK...

uiyoooooo...hebat x aku sokong sepah~hehhehehehe :P...

b4 habis,aku bagi korang layan dulu part yg aku xleh lupe malam aritu..hohho layannnnnn~



ngan ni 1 lagi



aku tetap mengharapkan SEPAH menang malam final nanti..hahah SEPAH,jangan risau..KAMI ORG JOHOR AKAN TERUS MENYOKONG SEPAH...```semangatt ni~~~~~~~~


0 komen lagi: