Followers

Search This Blog

Thursday, June 2, 2011

:: Tunang part 1 ::

yuhuu..tuan punyer belog ni sekarang dah berpunyer..huhu diulangi BERTUNANG..ngehhh ngehh ngehh...
nak wat entri pnjang2 pon bukan de mase pon kan..ok kite layan gambar :)

 >> wink wink....ni la tunang saye..ngehh ngehh ngehh..ensem x???jangan cakap ensem..kene sekeh sekor2 kang..hehe sbb nnti tunang saye akan angkat kening smbil wat muke belagak hehehe :)

 >> ohoiii..berpeloh2 muke tunang saye...nape??aikk takot ker nak amek gmbr ngan saye??hahaha....

 >> tadaaa...sebelah kiri (baju silver) tu mami saye..n sebelah kanan tu mama amain..a.k.a bakal mak mentue saye..sangat baik ok die..alhamdulilah dapat mak mentue seperti mama amin...copy gmbr ni dari FB mama amin..hehe

 >>kawan2 yang bengong2 datang memeriahkan majlis..huhu..sangat ler happy bile kite sedang happy kawan2 ade disisi..hehe..thanks korang datang dari jauh dannnnn dekat :)...

 >> ni pulak auntie amin..yg saye tau name yang belah kanan tu jer..cik amah,..yang belah kiri xtau name..hehe..sowiii....

 >>cantekk kan..ni cupcake yg dibagi oleh my bff..ekin ke??! hehe...thanks a lot..sygg ko~.

 >> ni jugak auntie amin..aisehh,,xtau jugak name die sape..amin,tolong jawabb..hehehe..sangat la cantik makcik die ni..baekk sangat,lembot jer..sopan jer..memang jauh beze ngan saye yang agak keras ni ngeee :)...nasib kamu la amin dapat bakal isteri yang kerasss ni..hehe


 >> ex roomate ku...rinduu nak nyanyi sesame dalam bilik..huhu..letak radio atas bahu tawap satu bilik :)...hehhee


ok ni je dulu untuk entri kali ni..ngeee :)..bukan malas,tapi xsempat nak lebih2 hehhee...
enjoy ngan layan gambar ni k..esok saye update gmbr baru :) huhu....


*amin,tq so much*


2 komen lagi:

laskar pelangi said...

wah!

tahniah!
:)
very chantek~~

~azillakhalison~ said...

hehe..time kaseh mek :)