Followers

Search This Blog

Sunday, June 26, 2011

:: sarapan yok ::

ok pagi ni bangun2 tido jer dah terbau mee goreng mamak..
special request along nak breakfst pagi ni..huhu..
so kak mus (akk ipor) aku gigeh masak pepagi ni..
hoho pagi xpagi sangat..kol 9.30 jugak td memasing bru bangun..

huhu..sedapp..2 kali tmbah aku makan pagi ni...
biase memang x sarapan pon..huhu..

 >> xde xde gambo pon amek..hehe ni ihsan dari googles..minum air kopi o ais..wuiiyooo terangkat lah..sedap betol,lame betol dah xlayan kopi o ni..masykk....

>> okeyh2..seyess ni tipu2..aku amek gmbo ni pon kat googles..hehe...tapi kak mus masak tadi memang ni la rupe die..sedapp..ade udang n daging..aummmm..:P...

makan tghari xtau lg ape,hehe coz along kate nak ajak kuo..hehe rajin tol kuo sejak2 ade kamere baru ni hahaha...kamere DSLR kononyer..tpi haram xpandai gune..haha..

okeyh2 nak siap2 dah ni..nak mandi((( opssss,lom mandi))) hehe..mariii :P...
.
.
.
.
.
.
......
.
..
..
..
.
.
adoii adoii adoi...letihnyer,nak siap2,sekali tengok beg mekap xde..lupe :(.beg mekap kat umah ude...tinggal mase tido umah die aritu..mase dating ngan amin tu...errmmm nak pkai foundation apee ni???????? erkkkkk.... xsuke xsuke..muke aku xcntik lau xmekap..haha siyessss ni~~~

men bowling kot~


0 komen lagi: