Followers

Search This Blog

Thursday, February 24, 2011

:: cuma aku ::

 assalamualaikum....toinkkk toinkkk*********
tengah2 wat kije...melayan perasaan keje yg ntah xtau bile nak siap ni..bek kite layan VC ni...adehh giler aku suke lagu ni..heliza yg nyanyi :)..dah 3hari layan vc ni kat fesbuk..tapi time nak share kat belog je ade je problem..ha arini baru bekesempatan..actly nak share dr mlm  tadi..almaklum ler..tenet kat umah kekadang biol...*macam saye* hehe...okey..jom layan..siyess cute ko heliza :P



<< cuma AKU >>

Aku suka kamu, aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Aku kenang kamu, aku bayangkan dirimu
Aku rindu kamu tapi kamu tak rindu aku
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang
Apa kata kamu, mahu undur atau maju
Mungkin cuma aku tapi kamu belum tahu
Untuk apa cinta jika tidak sudi
Untuk apa kasih jika tak memberi
Aku suka kamu, aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang
Untuk apa cinta, jika tidak sudi
Untuk apa kasih, jika tak memberi
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih jika tiada sayang
Untuk apa cinta, jika tidak sudi
Untuk apa kasih, jika tak memberi
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang

sumpah saye suku lagu ni...lirik die yg simple tapi bleh buat saye termenung jap ..haha...
okey...selamat makan tengahri..
sedapnye lau dapat makan nasi lauk ayam goreng + sambal belacan + sup kentang campo suhun campo tahu kering campo kimcam....weyyhh berape banyak campoo ko nak campo..ngeee :)


*ishhh ishhh ishhhh *

2 komen lagi:

khairul hisyam said...

best lagu ni :)

~azillakhalison~ said...

best kan...hehe..macam gedik2 skit huhaha