Followers

Search This Blog

Thursday, February 17, 2011

:: esok makan2 dan masak2..wow ::

alhamdulilah :)...sihat sudah..cume tinggal la sikit sise2 demam ni..huhuhu..2hari tu demam n sakit2 badan..hadoi...

esok my parents nak dtg jb cz ahad  kazen saye kawen..so esok nak masak sedap2..canggih2..hehe..nak ajak sume abg2 kuh dtg umh ni mlm esok..kite makan best esok ...adik mu yg sorang ni nak masak sedap2 esok..ni smbil2 wat kije sambil2 jugak jengah resepi..huhuhu...

agak terliur tgk makanan kat mat gebu nyer belog...adehaii..pandainye masak...enak2 belake..
so esok ingt planning nak masak sesuatu yg lain dari yg lain..tapi nak copypaste jer resepi..hehe...


>>roti poket :)....ehsan gambar dari pakcik google :)...nampak sedapkan...adehhaii meleleh air liurr ni :)..

>> makaroni goreng special :)...jugak ganmbr dr pakcik google..tunggu la sok saye masakk ..lagi sedap ok..huhuuhuu....

>> nasi ayam penyet..ni saye expert sangat masak ayam penyet..hehe jugak telah mendapat pengiktirafan dr my bro..hehehhe..sedap katenyer..bermakne sedap la tu..hehe ok2 esok nak buat lah;;;)...

baru pas send mesej kat abg2 n akk2 iparku..

"esok malam mak abah smpai..adiya nak masak2..datng pulai..makan makan..chow"

esok ..semoge perjalaanan kedue2 ibu bape saye selamat..amin ya rabbalalamin...anak2 mu menunggu kepulanganmu..hihi...syg mak abah sgt2 :)...

>> too dia too dia..heheh..Puan Zaidah n En.khalison :)

haha wey weyh weyh..ni bukan belog masak2 ok..hehe suke atiii saye la nak wat entri pasal masak ke ape ker..kan kan..hehe...

*excited nak masak2*



0 komen lagi: