Followers

Search This Blog

Sunday, July 24, 2011

:: BEnjo bukan BenJol ::

erkk alhamdulilah..
baru pas makan mlm..arini menu BENJO jer..rm 1.1o murah ekk??sedap lak tu..wuhuuu..

nampak x si kaki keding tu betol2 tgh ngadap abg tu buat beger..hehe,,.tahts my syg...NADIA..anak sedare aku yg sangat2 ler comel die punyer rambot..sbb gune jari pon boleh :))...die yg turun belikan beger..aku dok dlm kete.mlas turun sbb pakai baju tido dah :P

acctlly,kat area taman aku ni,ade la dekat 6 jugak kedai burger..mmasok kedai yg ni 7..tapi cume ade 1 kedai je yg aku suke beli n makan beger die..tpi :( laaa ni,die dah xjual beger lagi laaa.ape hal ntah aku pon naik pelikkk dan heran...nak kate xde smbutan,hohoo terlebih...ntah la..owner kedai tu je yg tau nape die dah x jual beger lagi kan...ermm

wuyyyo basah gile kan..huhu..part yg aku xsuke..is telur tu die gune pencetak laaaa..aku suke yg die buat macam telur dadar tu..hhuuuu sedap tol..sbb garing kan..tapi yg ni ok la..sedap..berbaloi ngan harge rm1.10 je kan.hehe..

dah kenyang buat ape?? tekaaa laaa?? cepat cepat..pas kenyang kite buat ape? hehehe :))

pas makan xbaekk tido :))



^--^






*pas makan tido..xtakot gemok ker??opsss Amin ku syg..hehe*


0 komen lagi: