Followers

Search This Blog

Tuesday, July 5, 2011

:: transformers dan meriberaun ::

weewitt :))..
aku dah tgk transformers 3...waaauuuwiiii :))...



 .........................................................................................................................................
.........................................................................................
3/julai/2011

ahad aritu memang bosan sesangat dok umah sorg2..
yang satu g kluang....
yg satu kuo ngan kawan2..
hoho..aku??dok umah sorang
nak dating??dating mendenyer...
Tunang jauhhh di sane...
huhh...mengeluh jap***..jap jer hehe..

bosan kan...so keluo la,g carik tiket transformers..
sorang2..mmg cam org xde haluan la aku ahad aritu..
start kete,terus g u mall...
<<sbelom tu dah call MBO u mall>>
smpai sane...uuu makk ai..ramainyer...
sume tiket sold out...
yg ade cume kol 9.30. n 11.30 mlm sahaje..
tu pon tmpat dah terhad..
aku pon cepat2 beratur..
amekk ko..yuhuu..dapat..tiket 9.30 mlm..

balik dari u mall terus memang xde tujuan lain..BALIk..
otway balik,teringat belom makan tghari lg..huhu waktu tu jam dah kol 4..
terus g MB..meribrownn..
tapau Bubbur ayam 1 set..
terus blaaaa~~


mase nak bla tu ade sorang budak lelaki tolong bukak pintu MB tu..
aku smbil senyum,terus bla..

tetibe~

Budak tu : errr..sori.saya macam kenal la..(smbil tunjuk aku)
Aku : emm,aah..saye pon mcm kenal awak..
Budak tu : ha tu la,kat mane erk??cikgu kan?
Aku : aah,awak dulu sek men tmn daya kan...
Budak tu : aah,ehh cikguu (terus senyum2,smbil salam)
Aku : awak dah hbs sekolah ker?
Budak tu : dah cikgu,dah thun lepas hbs...
Aku : oooooooo...

bebel bebel bebel bebel bebel bebel bebel bebel bebel bebel.....

dekat 3 minit borak2..aku mintak diri..
balik2 dalam kete puas aku dok ingat name budak tu..
dah dekat nak smpai umah,baru la aku ingt..
name budak tu Arif..dulu aku ade ajar die,subjek Pendidikan islam
kat sek men taman Daya..

aku ingt sangat ngan bdk ni,sbb dulu mase aku ajor die..
die diantare budak2 yg xbape nak pndai la..
tpi die bgus sbb ngan semue cikgu die tgur.tolong cikgu..
dll~..
tpi yg aku xleh lupe..die ni org susah..mak bapak dah xde..
dok ngan mkcik die..pernah satu hari tu hujan tau..
die datang sekoalah bawak beg plastik,dlm plastik tu ade buku..
die bungkus kasut die tu pakai plastik,then g skolah..sian tau..
sian sangat..hehe...
ermm okey.lupekan..hehe..
balik umah..terus mencekik..lapoo :))



 >>haha bengong2 kan...dok umah sorang2...huhu..giler la datang time ni..

 >>tiket wayang malam tu.....9.30 malam..@ MBO u mall...

 >>opss bubur ni xsedap..sbb mcm nasik letak sup aayam...tu jer....huh.

>>okey..AKU,TIKET WAYANG,AIR PEPSI,BUBUr...hehehe

habis dah cite ...panjang beno..acc nak cite pasal aku dah tengok TrNSFORMERS JE..HAHA SMPAI KE SUDAH,KELAUT UPENYER ENTRI AKU NI..HEHE..SOWIII :))..

...transformers sangat best..

Time kasih ea bace belog yg xseberape ni..
waachaaaaa :)...

0 komen lagi: