Followers

Search This Blog

Friday, July 22, 2011

:: jumpe si muke legend hati kiut ::

assalamaualaikum..wee weee weee sejoknye..kat luo skrg tgh hujan lebat sangat ni..kat dalam pulak tgh menaip2 entah ape2 kan..sambil update entri saje.huhu..nak tau x nak tau x..hehe ari selase mase aku anto mak abah ajah g umrah aritu kat klia..aku jmpe tunang tercinte hehhee..die lagi excited la sbb die siap amek cuti ari tu..xtau la die excited nak jmpe aku or excited nak jmpe family aku..hoho sian die,siap mntak cuti bagai:P...xpelah,aku suke..thanks ye awak:)) sangat2 menghargai hehe...

masa kitorang benti makan kat R&R seremban , aku dah dapat mesej..hoho..cee tengok sape yg anto mesej tu..adehh xsenang betol nak makan ade org kaco :)).teeeeet..tarik balik kate2 tu..sbb amin yang mesej..walaweee..nape leh terlepas cakap ni huhu..kol 10.30 camtu,kitrg makan pon kejap jer.sbb bawak bekal,masak sndiri..

Amin : saya dah smpai KLIa..awak kat mane tu?
Aku : erkkk..xsampai ahti la plak kan nak ckp yg aku tgh melantak bagai nak rak kan,sedangkan die mesti tgh kelaparan kat sane tu,sian lak die.sbb dr seremban nak ke klia tu amek mase 30 minit jugakk.aduhh sian die tunggu,amek keputusan.XREPLY :))...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

kol 11. lebih cmtu kitrg smpai KLIA..terus wat muke xbersalah call Amin...

Aku : awak,awak kat ner??
Amin : sayang kat mane ?? (pehhh coool gile)
Aku : heheee syg dah kat klia,baru sampai,sy dah ade kat tgh2 ni..
Amin : oyeke..k saye pon dah kat tengah2 ni..ok bye...

huhu xbaik aku kan sian die..mase dlm lift tu family aku dah tanye mane Amin,aku cakap amin dah smpai lame dah...sian menunggu kite lame..dekat sejam tau die tunggu huhu...

tengah jalan2 nak g kat daftar masok tu tetibe tgk ade org senyum2 kat tepi aku..lorrrr Amin :))...tgk die tgh salam2 semue..tgh bebual ngan abah..pas bagi die salam sume family aku,baru la aku g kat die.rindunye nak tgk MUKE LEGEND HATI KIUT nni..hehe...xbayak sangat borak ngan die hehe senyum dari jauh2 jer,..segan la kan.family ade:P..

dengan relanye die la jadik asstant aku,tolong amek gambar2 we oll..hehe..tq ye awak..yang xtahan tu part nangis2 tu..adehai...leh plak die snap pic aku tgh pelok2 sume hehe :P maluu ok...depan Amin tunjuk cool jer..padahal hati menangis je mase mak abah n ajah pegi tu..huhu..

pas mak abah masok je balai berlepas tu,sume g mcd..along belanje mcd..wuhuu..makan gcb..big mac.dll lah..memang super dupe kenyang la..sbb tdi mase makan kat r&r seremban pon makan nasik..rasenyer kenyang sangat lagi..tapi belasah la jugakk kan..Amin pon follow sekali makan..sampai terbuncit perot die..hehe..pas makan jalan2 kat kedai2 sevineeerr kat situ..kedai cokelet kat situ then mase untok balik..huawaaaa..kejapppnye rase..pas amin salam2 ngan sume,kitrg pon berpisah..sobb sob sob..sedihh jap boleh :P....amin park kete level lain,kitorang level lain.memang kene berpisah la kan..hehe ntah bile jmpe lagi kan..hehe..




-------------------------------------------------------------------------------------

tengah2 kat hghway aku tergerak hati nak call Amin ..ngade kan..baru kejap xjmpe dah rindu..ahaiii.bukan rindu..risau takot2 die sesat jalan hahha..

Aku : awak,kat mane tu?dah keluar ke belom?
Amin : dah,awak naik kete merah kan?
Aku : aah..
Amin ; oooo..cube tgk belakang...

wwwweeeeeee :))..die ade kat belakang kete angah..hehhe..pelik jap.apsal die kat belakang bukan patotnye die dah jauh dah tinggalkan kitorang ke.sbb mase kat carpark tu ktrg punye la lame,amek gmbr lah,borak lah...huhhuh...tnye amin.rupenyer die sesat..hahahha memangg die suke sesat..betoll..xcaye tnye die...hehe :))...dan akhirnye..kitrg menghale ke JB die pon ke puchong..hehe HaBIS KAT SITU.....

 >>mase awal2 jumpe..hehe rindu betol kat si muke lagend hati kiut ni..hehe legend gile kan muke die..huahha...

>>weee weeit...ntah sape la snap gambar ni.hhee..suke aku gmbr ni.....haha..sesekali poyo apedehal...


habis entri camni je bleh??huhu :))


*alhamdulilah,terime kasih sebab jujur dgn saye*

0 komen lagi: