Followers

Search This Blog

Friday, July 29, 2011

:: hoho benci betol aku ngan QIU LI ::


Ok guys, releks dan banyak bersabar, ini sukan & bola sepak, ada kalah ada menang, itu wajar, perjalanan kita masih jauh lagi, masih banyak game untuk malaysia lagi, kita perlu pandang ke depan, target sebenar malaysia untuk layak sukan asia 2015 di australia, kita perlu susun semula kekuatan untuk perjalanan yang panjang masa depan, teruskan sokongan untuk HarimauMalaya, inilah pasukan kita, inilah kita!!!



>> haha ni la QIU LI....org yang paling aku benci abad ini..haha ade sape2 xkenal ke sape QIU LI..sahh korang xtengok Bola MALAYSIA vs SINGAPORE malam tadi..aku kalau jumpe si QIU LI ni.nak aje aku sepak2 muke die...ehh memang menyirap la..mintak2 xmasok dlm mimpi aku mlm ni..haha semak.


>>dengan excitenye aku siap buat status cenggitu lagi..hahhaa...memang siot betol...memang rase nak cako2 je muke si Kapten die tu...mase kite g lawan kat sane,si kapten tu siap buat symbol L lagi kat player kiter..L mean LOOSER..haaa!!! xke kong ajo tu kan...

I'm PROUD TO BE MALAYSIAN :))

serius macam rase nak nagis jugak tadi mase wisel bunyik..huhu yesss aku memang emosional sikit bile ngadap bola MALAYSIA ni..hhuu..kompem suare aku ngalahkan pengulas sukan..mule la time tu aku rase nak mencarot jer..hehehe..ya ampon..bile aku nak berubah ni..hehe :))...

wat ever la kan..bende dah jadi..aku tetap berbangge ngan skuad HARIMAU MALAYA...sekurang2nye MALAYSIA 100%anak tempatan..huhu :)) caiyok2..kite try OLIMPIK pulak yerk..huhu..aku sentiase di belakang kamu..hamboiiiii...


AMIN  mesej cakap XBEST...haha lu fikir la sendiri..kalah,mesti la xbest..hkaka.


0 komen lagi: