Followers

Search This Blog

Tuesday, September 13, 2011

:: follow sambil menderma [ belog baru ] ::


laugh too louder . 
talk too louder .
 suka amik gambar sorang sorang .
 Pandai , tak pandai sangat .
 SPM candidate (2012) .
 Doakan tukang TaipTaip ni berjaye in SPM 2012 k :) peace




>> dah macam budak 3 suku pon ade aku tgk kazen aku sekor sorang ni..haha....budak SEKOLAH lagi ni..xpe...apeee pon boleh...

>>tuan2 puan2.harap mintak kerjasame memfollow belog kazen aku ni...hahha...sian die,,xde sape follow lagi..die mintak kerjasame kawan2 n geng2 belog ni follow belog die..

>>budak ni kecik..tapi biler bertweet,macam org dah matured waaa cakapp lu...hahaai..apeee pon bolehh kan..??

>>kalau korang follow belog die,secare otomatik korang telah menderma rm1 kat aku,sebab kazen aku ni cakap,satu follow,singgit..haha xgitu yaaaa??anggung angguk kepalee yaaa cepat...ngehngehngeh...cukop 6 org yg follow dah dapat Mc Value lunch....weee wee lapooooo...

>>actly ni belog kazen aku yg baru..b4 ni die dah buat 2 blog,tapi syg,jodoh x panjang..ni die buat belog baru,harapnye panjang la jodoh tu ek..bukan ape,yelakan,wat pe banyak2 belog,silap2 nnti pasword pon xingat..kan kan kan..biasenyer cenggitu la..then satu lagi.xpayah la nak tukar2 belog,penat nak follow n penat nak promote..wakaka..

>>okies,tuuu jer...sekian..cepat2 follow..follow sambil menderma..cunn :))

;.
.
.
.
.
.

.
.peace ..aku + taiptaip



*dah glamer jgn lupe diri ok..ngehhhh :P *

0 komen lagi: