Followers

Search This Blog

Thursday, September 15, 2011

:: selamat bercuti + xrindu Pon ::



yuhuu...memandangkan cuti 3 hari start esok smpai ahad sempena Hari Malaysia esok,aku nak balik kampong n nak beraye umah kawan2..insyaallah..pastu nak g MUO...umah my super duper uncle..ngehngehngehh~

ok ok...HAPPY HOLIDAY...

*pandu kereta berhati2*

------------------------------------------------------------------------------------------



Psttt* >> Amin post kat wall Fb aku tadi..ngeeee..semakin berani die,kalau dulu jangan harap!..hehe..miss u too AMin...

Amin : ari jumaat malam saye ade Jamuan raye budak2 *****a ..
Aku : ooo ok...
Amin : ari sabtu ,semue pas g umah awak,awak g mane?
Aku : balik Muo,umah Mokde yg ikot antar mak aritu g umrah...
Amin : dari kl nak g Muo bape jam ek syg?
Aku : ermm 3 jam kot..
Amin : aikkkkss..haha nampak beno nipunyer,lau 3 jam dah nak smpai Jb dah tu.hehe
Aku : ehhh ehh,2jam lebih kot,siott ketwekan org!! sepak nak??
Amin : hoiiiiiiii.haha amboi nak sepak org~
Aku : hehheheeehehhe xde laaa..;*
Amin : ooooo,ramai2?semue?semue tido umah mokde ker?
Aku : aah ramai2 la,sume tido sane..hehe (kaum2 belah mak)
Amin : umah die beso ker?
Aku : xde la kecik je,baru pindah kuaters...kecik..
Amin : abistu tido?himpit2 ke?
Aku : hayelahhh.kitorang dah biase..lagi mesreee..haha
Amin : oooo,xjadik la saye nak DATANG...................saye ni dah la "kecik"...nak tido mane nnti..hehe

Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,penyesalan betol la! nape aku bleh cakap umah makcik aku tuu kecik??adoiiiyai...haha amek ko..actly ari jumaat sebenarnyer die nak dtg,tapi mlm tu plak die ade jamuan raye ngan kawan2 die..ermmm...so nextime je la ea kite jumpe...bile2 laaa....xkesah pon..saye xrindu kat awak pon..ngehhngehh ngehh ..tipuuuuuuu :)...



AMirul Amin...saye rinduuu awak..
*seyes poyo..haha*


0 komen lagi: