Followers

Search This Blog

Wednesday, September 14, 2011

:: kawan datang beraye ::

huarghhhh menguapp pulak...lekk ar baru kol 12...aikks kol 12?aiyoooo.sudah masok 14 sept la kan?/sungguh cepat mase berlalu...

malam ni aku sukee sangat,sebab ex opismate aku datang beraye...yuuuhuu..meriah la rumah kan...time kasih korang sudi datang..jom layan gambo.. :)
'

ziela....sebok je,name nak same ngan aku..huuu
  1.  
>>dah cakap,sape yg dtg umh aku sepanjang raye ni..memang dapat la makan chickenchop homemade hehe...sedap diorg kate..
  1.  
yang perempuan makan kat dapur//almaklomler umah kecik..depan utk kaum lelaki jer...
  1.  
ade yg dok kat meja n ade yg dok bersile kat bawah..hehe memang padat~
  1.  
ibu mude..huhu mude la dari aku..anak dah sorang..aku??anak tekak ade la..ade doploh nam lagiii tuu hehe....
  1.  
sib baik aku x keje ngan diorg lagi...seee makin bamm bam masing2 ngehhhhh :P
  1.  
dari kiri..aku : syida : kak aida : ziela
  1.  
haha sukeee sangat..sebba nampak aku la paling cun kan??haha anggok la kepale...ok bagus~
  1.  
ahhaha dah mule dah kesengalann~
  1.  
why me??? uhhh
  1.  
ziela n zilla..heheh frends never ends rite...walaupon dah xsekerja lagi ngan korang....
  1.  
okey serius sangat best...kenyang pon kenyang..ketawe po jgn cakaplah,bile dah lame xlepak same2 make sume gelak tawe terkeluor laa kan..

lagi sekali,thanks korang sudi datang..nanti ade mase aku dtg umah korang lak yer...hehe masak sedap2,aku kompem datang..huuuu...

k k dah ngantok..esok nak bangun awalll..yup seawalnyer...

nuuuuunite...

0 komen lagi: