Followers

Search This Blog

Friday, September 9, 2011

:: rayeee raye pon nak cite Blue ...aishhhhhh ::

selamat ari raye...memang mood ni suke ati je nak dtg bile hahha...jeles gile tgk org lain update entri raye  bersame keluarge,suami,tunang,pakwe dan sebagainyer..huahhaha...sangat xpuas hati sebab raye ni still xdapat pakai sedondon ngan Amin..kikikikiki..thun depan mungkin??doakan kami...insyaallah...

setelah beraye hampir 12 hari,baru arini berkesempatan nak bercerite pasal raye..ni ponmen kidnap2 je cite yg agak2 penting..opsss penting ker?? hahhaahahha
ala penat gile bebel..layan gmbo...sikit je..penat nak upload...loading sikit punye lame..gmbr dah tukar sze normal dah...citttttt pooorah!

malam raye..memang wajib abah pasang pelite sebab anak2 n cucu2 bising kalau abah x pasang pelite..meriah katenyerr :))

along!...tokey mercon tetiap tahun..haha siap berlage2 bunyi lg tu ngan jiran2...lawan sape  punye paling kuat..hihi...kompem n sah2 kitrg punyer paling kuat...n jiran lak kate die punyerr lg kuat..habis??? sape nak menang??huhuhuhu

cam biase..pagi2 raye pas kaum lelaki balik dr semayang raye...bersalam2..berjujurannn air mate ni..hehe rase tobat la kejap..haha..agaknyee kalau xde raye,xde la aku nak berjujuran air mate mintak maap kat semue org kan...:')....

ooohhh jangan wat2 terkejot biler tgk gmbr ni..serius memang part lompat2 memang aku xde..sebab aku yg snap pic2 mereka nni...memang bosan la pegang kamere time2 raye ni..sebab gmbr tuan badan hareeeemmmmmm xde :P

petang raye balik kampong belah abah..MUO...ni sebahagian jer dr fmly abah..rumah antik belakang tu umah pkcik aku..dulu222nyer umah atok n nennek aku...umah warisan laaa tu..

ok..5 thun sekali kot dapat bergambar cmni..sbb memandangkan mkcik n kazen aku ni dok sabah...ala sabah je pon..haha nak balik sebulan 2 3 kali pon xde hall :)) kan maknjang kannn...

paling best...dapat main tepi parit...
tema kaler raye thun ni..famlt belah mak..biruuuuu :))....


seriusly dah penat beraye...so nak update blog pon malass huhuuhu..tapi tapi tapi...ade yg sangat best..hehe malas n xde mood la nak cite arini...nak cite esok mungkin..kakakakka....


paling best time raye aritu..feel paling tersentap laaa di hati aku time raye ni..haha amekkkk ko!!!!

.
.
.
.
.
Demam di hari raye.amek k0 k0pak 66 inggit lime p0sen..huhu..demam demam demam:-S





akhir sekali nak bagi pose terbaik dari ldang...kuikuikuiii...




Salaam aidilfiti dari AZilla KHALIson Dan Tunang Tersyg...kuikuikuiiiii :))

0 komen lagi: