Followers

Search This Blog

Thursday, September 29, 2011

:: pesta konvo UTM { shopping } ::

wink wink..mate ngantok...ade mase jap nak update..hehe..semalam last raye ea?yeke??xingta la,tapi semalam malam,kire malam tadi la kan,aku g open house umah kawan..2 umah..woooo kenyang sungguh la,,sedap sungguh.makan mee bandong,kuewteow sup tomyam n kopok + sambal special..huhuuhu...peberet adik aku tu kopok n sambal...

balik lambat semalam,dan dann memang lincah gile braye 2 umah tu,,habis beraye kol 10 suku..teruslincah balik,nak singgah UTM,ade pesta konvo kan,malam last lak tu...memang wajib la pegi,niat memang nak borong je ape yg ade..cehhh macam duit banyak je...

sampai2 je depan UTM tu,tengok jalan nak masuk tu ade roadblock polis..adehdhedhhehe...nape la time2 gini ko nak wat roblok bagaiiii....jem panjang gile ok highway skudai pontian tu..demn!!...terpakse la jugak redah jem,sebab memang xde dah jalan lain nak masuk UTM tu lau dari area bandar...memandangka UTM ngan umah aku x smpai pon 10 minit,ni kire kali ke2 la aku g untok konvo kali ni,....

sampai2 UTM dekat kol 11 cmtu,lincah carik parking...sib baik sennag dapat parking...woooooooot wooot...terus la mulekan misi...SHOPPING..hehhe..jom tgk ape sempat aku n adik aku rembat kat pesta konvo malam tadi....



>>pashmina....murah2 jer...yg biru leapord tu cntik kan..huhu ajah punye 3 3 ni...xpe,bleh pinjam

>>baju polo,,die memang dah lame aim...rm 45..after less dapat tawar2 rm30...cntik..

>>pon ajah punye,xkan la aku yg umor nak masok 26 ni masih nak pkai baju cenggini..hehe tapi bile tgk2 balik,lawoo lah..xkesah la umor bape pon..cutting die cntek sangat,tutup ponggong yg penting hehe...Rm 25.

>>blause polkadot..ni ajah punyer..cntik..free size..beli 2..ajah belanje..hrge asal rm 45..tapi tawar tawar2..rm 3o..sebab beli 2 pasang

>>simple..pon same baju ni tuutp punggung..hehe...almaklomler punggong xbape nak lawooo kan..biase la...

>>singlet ni labuh,tapi xde size aku,size ajah je ade..ajah beli 2 helai..rm 10

>>ni beli sekali ngan baju polkadot tu...rm 30..nampak je macam gini kan..pnadai gayekan lawa la nnti...

>>aku beli selendang satu je rm8..
>>yeay,aku dapat suo ni..pazelo kain yoyo..sangat2 selese..warne grey..Rm 30..hrge asal rm 45

>>kemeja putih,harge asal rm 39..tawar2 lagi dapat rm 25

>>huahhauahua..macam saje je nak bunag duit kan..hihihi beli minyak wangi ni,,bau appleicious..rm 10 je.xmahal pon,tapi wangi sangat~

huuuuuu tu je kot aku shopping ngan ajah semalam.best la,kitorang amek mase xsampai sejam pon nak  rembat sume ni,,mak cepat kan,sbb dah lewat malam takot abg aku bising je balik lmbt..huhu..balik umah,ape lagi mengetesttt laaa hehhehe :))....

so pesta konvo UTM,jmpe lagi bulan 4 thun depan yer,nak kompol duet,ngehngehngeh....
smlm ade ter berkenan kat satu tshirt nie ni..woooo serius cantik,tapiiii tu la kan,sib baik xbeli...kopakk wooo duit asik nak beli baju jeer?:P

wooo smpai umah kol 12..tido awal.penat!



1 komen lagi:

MasShahirra said...

pehhh . shopping sakan ! kuang aji . jealous praii ! :))