Followers

Search This Blog

Tuesday, September 27, 2011

:: weeee not feeling well lah ::

srrrooot sroot aku menarik hidong tinngi..kehkehkeh...
xdemam pon..tapi tetibe je selseme + batok...
pastu 2hari lepas l\kepale sakit belah kanan..macam ditarik2 jer rambot ni..
semalam tgh2 sakit kepale tu boleh lagi drive balik muo,sepupu abah meninggal..uiyuhh larat xlarat la kan...


so pagi tadi,rase xleh handle,terus g klinik,,dapat 5 ubat..
yeay~~ mc!!






doc pesan :

  • jangan stress,jangan banyak fikir,
  • jage makan,jangan minom ais ,jangan minum air gas,jangan minom kopi n nes
  • jage mulut,telinge, n mate,
  • jangan makan pedas
  • jangan ..........................ntah aku lupe!


>>dapatla ubat batok,ubat tekak gatal,ubat sakit kepale,ubat migraine 2 jenis..wuuwuuwuw...aku ni dah le memang jenis payah makan ubat..huhu,memang xkan habis la ubat ...

>>teringat dulu mase kecik2,kalau demam ke ape ke,part makan ubat,adelah part yg paling aku benci,,sampai la sekarang ni..huhu...

>>dulu mase keik2,banyak mengelat,lau kene makan ubat je,mest lari tempat yg xde org,sbb aku makan ubat xleh depan org,sumpah xtau nape!!..bile mak suh makan ubat je,lari g mane2 dgn bawak ubat n air segelas,pastu ubat tu aku xmakan,konon2 je makan,aku buang ubat tu kat tingkaplah,kat dalam pasu lah,kat kolam ikan lah,nyorokkkan bawah katil lah,ape2 je la,janji memang aku xkan makan ubat tu..huhuu..jahat n ntah ape2 ek aku ni..heeeeeeeee :P..mak aku tu rajin kemas umah n menyelak ape2 bagai,make nanti,jumpela ubat yg aku buang merate2 tempat tu hehe..KANTOI!!!

>>tu la sampai dah beso gini,aku still lg susah makan ubt,tpi xde la aku nyorokkan lagi,paling terok pon aku dah masok mulot aku luah balik je hehe...

>>korang ade kennagan makan ubat mase kecik2 dulu x?hehe...

0 komen lagi: