Followers

Search This Blog

Saturday, September 10, 2011

:: Lepak2king dengan Tunang tercinte...ahaiiiii ::

selasa 6sept 2011

Alamak ade mesej pulak :P

Amin : awak,wtpe2?
Aku : wat keje ni
Amin : ari khamis free x?
Aku : aikk..ntah ek..nape?
Amin : nak dtg jb..
Aku : xkeje ?
Amin : keje..amek cuti....

aduduudududuudduuuuuuu...siap amek cuti bagaii...

Aku : dtg la weekend,xyah amek cuti..
Amin : xleh,ahad ade majlis buke puase * dan ape2 ntah xingat.....
Aku : ok,terpulang..

ok Terpulang..hahahhahahaiiii jawapan aku bagi simple gile dalam hati Tuhan je yg tau betape happynyer aku bile die cakap die nak dtg jb..

nak senyum je boleh x??hehe...alhamdulilah,dah sebulan xjmpe,kelmarin Amin datang jb...wakakakaka tiade paksaan ok suh die dtg jb..almaklom la Tunang ni xsuke dipakse2..so kite layan kan aje laa kan..malas nak ajak2 jmpe ni,hhhuhu nnti dukatenyer  x paham!...ade paham?.hoii...

yippppie yipppei yuhuuuuu...walaupon jumpe xsmpai 24jam..hehe serius memang xsampai 24 jam..kan Amin kan...die datang ari khamis tengahri smpai jb..nyirapp,mane  xnyer,kate tiket kol 8.30..ye yee ooo je...kol 8:40 msj aku...

Amin : wak,sy gerak kol 9.30..bas rosak..
Aku : la yeke..bas yg same ke?
Amin : bas lain,cmpny same...
Aku : ooo ok..

kol 1 camtu die smpai jb...bende pertame die tunjuj kat aku bende ni...amek ko!

>>hoho sebenarnye memang tiket die kol 8.30...sampai2 je kat TBS,bas die dah gerak..so org tu suh die amek tiket lain,maknenyer beli tiket lain la..haha...rugiiii di situu~

>>tiket seterusnyer..kol 9.30 die gerak...yg xleh bla,die g beli tiket kanak2..hahaha sebab tu harge lain dr tiket yg asal..adoii,tgk badan xde pon rupe kanak2..dah boleh jadik bape kanak2 dah kamu sayang..hehehe...die ckp org tu yg suh beli tiket kanak2..hehe ye laaaa...

ermm maknenyer sah sah la kan die tipu aku tadi die ckp bas rosak,rupenyer tertinggal bas..aku tnye nape tipu??die ckp xnk susahkan hati aku....hahahah haipppp,xnak aku susah hati ke xnak dengar aku membebeeellllll panjang?????hahhaha...ape2 la,janji kamu selamat smpai :))..

aktiviti bersame :


  • tgk wayang hantu bonceng kat KSL city..die dah 2x tgk..kali ke2 teman Tunang katenyer :)

  • makan2 kat ZZ sup tulang..tapi kali ni layan...layan nasi ayam penyet..memang sedap..Amin siap tambah sambal belacan lagi..huhu...tgk muke cam xtahan pedas..



  • makan malam bersame adik beradik aku yg lain...mlm tu kitorang makan spagethi carbonara..hoho masyukkk sedap..amin tambah 3x yer..di ulangi 3 x..hehe...
  • lepakking xtentu hala....
  • lepak2king ngan Gemok-kawan baik Amin...kat Chickrnchop hutan bandar...

xde pape yg best pon lau kitrg dating..huhu..yg best dapat tumbuk2 + pukol2 + cubit2 die jer..haha..tu bende wajib,salah sikit kene die kene pukol,salah sikit die kene tumbuk2,salah sikit die kene cubit..haha..aku kalau salah sikit,die teeeenung je aku,make aku pon diaaaaam saje kehkehkeh...~baikkk x aku?? baikk kan.ngeeee :))...

kali ni keje asik amek gmbr je..kikiki..kalau b4 ni memang jarang jmpe amek gmbr.sbb tgk betol2 lagi best,tpi bile dah xjmpe,hoho rindu konon..ngeeeee :)....




kehkehkeh...banyak gmbr lain,tapi cukop la letak kat belog ni 2 keping kot.kang bebaynak takot ade yg muntah hijau..hahha...

tapi ade aku kesah ke nak muntah hijau ke nak masok wad sakit gile ke ape ke,janji aku xkaco org..n aku xmasokkan gmbr org lain..aku cume masokkan gmbr aku n gmbr Tunang aku je..ahaks...mati gile lau Amin tau aku ckp cenggiini...

:P

>>hohoho buat pertame kalinye Amin bagi aku duit raye..haha ni pon die kate xde niat pon nak bagi,lebih2 org je ni,dah xtau nak bg sape,die bagi aku..hahaha sioooooooottt ko Amin..*dushhh dushh dushhhh*....apeee ponn time kasih bennyak...

yang paling untong adik aku ( ajah ) mewah la die,Amin bagi duit raye + belanje breakfast Mcd lagiii tu..hampehh dan siott betol...

dah2...xmau cite panjang2...nanti rindu lebihh pulak,tadi die call pon dah rase rindu gaban dah..ahahaha...*cium  dussshh2 kang baru tau :P...

gambar paling selamat untok kali ni >>>>
;
;;
;
;
;
;;
;
;
;
;
>>tadaaaaaa..tau nape selamat??sebaB 2 2 pakai seat belt kakakaka~makin comel x Amin aku?hehehe die bahagie sebab aku pon bahagie kahkahkah..sile mengAminkan kebahagiaan kitorang :)...tq..

ok dah dah dah...jap lagi nak post 2 entri secare serentakk.kehkehkeh...
yang penting,aku sangat happy dating dengan amin..sebab jarang jmpe kot,kalau selalu jumpe pon xbestkan..thakns awak cz sdi datang JB..so pasni turn saye pulak la ea turun KL??adudududuudud~ :P

love you Amirul Amin :))


0 komen lagi: