Followers

Search This Blog

Tuesday, August 9, 2011

:: aiyyooo sudah 26 tahun ::

Alhamdulilah…arini genap 26 tahun..dah 26 tahun aku tengok dunie Bumi Tuhan yang sangat2 cantik..dilahirkan oleh ibu yang sangat penyanyang..uhh terharu huhu…japp je dah 26 tahun..dulu mase sekolah2 sebokkk nak rase umor mcm kakak2..sebokk nak umor 20 –an..haha sekarang??! Amek ko..umur semakin naik.ade pernah dengar umur makin menurun??ade?ade?heee xde kan…
Syukur padamu Tuhan,aku masih diberi peluang menikmati anugerah yang telah diberi..boleh makan sedap2..boleh pakai cantik2..boleh tengok macam2..boleh saying org..boleh cinte org..boleh dicintai.boleh disayangi..huuh macam2 la kan…ALHAMDULILAHH..
Rase macam nak umor mase 16/17 camtu huhu sebab time2 camtu memang terbaikkk la kan..almaklom ler..zaman baru nak naik.hiihihi…
Agak2 la kan,birthday tahun depan (27 tahun) aku ni masih single or x ek??hihi gatalllll J…..jap2 nak mesej amin….
 .
.
.
.
Aku : awak,agak2 kan thun ni saya raye last membujang x?? J
Amin : hehhehehehe….
.
.
hehe sajee gune alasan raye,nak tnye direct segan la kan..hehe..yela ,lau raye thun depan bulan 8,mesti la we ol kawen b4puase kan..mean bulan 7...??
.
Seeee..Amin xnak jawab..korang rase??aku xrase la aku ngan die last membujang raye ni..ade sekali lagi la…yeaaaa J..nape suke??hehe kan dah gatal nak kawen2..hehe bukan ape,nnti aku sedih la xdapat raye ngan family aku,kang kompom2 kene raye belah laki dulu..huhu ..pernah sekali dulu gatal jugak tnye Amin.>>
.
.
.
.
Aku : awak,nnti pas kawen time raye balik umah saye ea?hhehe
Amin : hehehee ok saying.raye aji :P
Aku : oittttttt……
Amin : hehehee..
Aku : hehe yelahhhhhhh
 .
.
.
.
Baik x aku?baikk kan?hehe ape je suami cakap,ikotkan saje..haha..cukop cukop la muntah bace entri ni..haha..meh sini sekor2 berator sepak aku laju2.aku rele.aku tau aku terpoyo jap.haha..sian la mak aku,yelah biase die harapkan aku kan masak2 n tolong die masak2..nak harapkan ajah??ermmm xberasap la dapor huhuhu..

Okey okey balik pade birthday aku arini..hehe baru kol bape kan..malas nak bukak FB,sbb nnti tangan gatal la nak bukak..pastu nanti mesi ramai yg wish..wakakkakakaka..poyo gile.ko ingat ko diva terlampau ke zila..aiyakkkk~~~~….wish yang paling ditunggu2..hihi..kite tengokk je la eaJ
Ape impian aku bile dah masok umor 26 ni?? Nak tau?hehhee…jap2 aku senaraikan okey..sile bace satu persatu don’t gelojoh2 nanti kene sepak laju2…
.
.
.
.
.
·         NAK SEMUA YANG DI IMPIKAN
·         NAK KAWEN CEPAT
·         NAK KAWEN CEPAT
·         NAK KAWEN CEPAT
·         NAK KAWEN CEPAT
·         NAK KAWEN CEPAT
·         NAK KAWEN CEPAT
·         NAK KAWEN CEPAT
.
.
.
.
.
HIHIIIbanyak x??banyak kan?ade ke sape2 yang dah muntah ijau?haha..amek balldi cepat.tadah.pastu simbah kat diri sndiri..mujarap.kalah minyak cap kapak la waa cakap lu J
Yuhuu…birthday arini..tapi seminggu awal aritu aku dah dapat hadiah from Amin..nak tau x ape??hihihi…kelako je la Amin oi..mcm ape je kan dapat hadiah birthday awal..yela kan..kitorang kan PJJ..memang bile sekali dah jumpe tu,hadiah ape ke,wish ape ke..time tu ler..ermmm ape la nasib kan bile PJJ ni..sebab tu aku nye wishlist birthday thun ni macam tu…NAK CEPAAT KAWEN hehehhehe…
.
.
.
.

1st bezday present~ from Amin...daapat awal seminggu dari tarikh sebenar huhuhuhu
.
.
.
Aku : awak,ni sape yg bagi?awak ke mama?ke nurul?
.Amin : sape yg bagi sayang?tangan sape yang bagi?hehe
Aku : alaa,memang la tangan awak yg bagi,xkan mama lak nak bagi ?huhu..
Amin : ha tau pon..so sape bagi ? J
Aku : hehhe yelahhh..sape yg pilih?
Amin : mama ngan nurul.cantik x?hehe
Aku : cantikk..sape yg bayar?? (sebab aritu die g shoping ngan mama die n adik die,die cakap adik die yg byr sume)heheh
Amin : hahaha nurul la,kan pkai kad die..hehe xkesah la sape yg bagikan..saye sayangggg awak tau..hehe
Aku : hehe ok2..yelah..time kasih banyak2 tau.syang awak jugak..
.
.
..
Hehehe…tu tau mase bile aku tnye die?mase aku jempot mak aku kat KLIA aritu..hehe terharu sangat die terngendeh2 bawah beg isi hadiah tu..huhu tq yer awak..pasni raye kite jmpe k..huhu….

Lain hadiah??ade?adeee..banyak ok..handbag,Jubah dari mekah jugak ade..nak upload..nanti yer..maybe next entri.hihihi..


Ape2 pon nak ucap tq so much pade mereka2 yg ade niat nak mengwish aku esok..hahah sangat2 hargai okey..penoh kot wall aku.glamer jap arini.haha kononyerrr 


haha amek ko..susah sangat nak tunggu org len wish..so wish kat diri sendiri je la.haha xmaluu :P
doakan saye yang baek2 yer..time kasih..arini aku nak maapkan sume org..hihih xkire la sape.xkesah la sape yg penah kutok aku ke,maki aku ke,gurau2 ngan aku ke..xkesah...hoho tapi sorang je yg dunie akhirat kot aku xmaapkan die..hehe my neighbour.huhuhu..

ok callloo :)tq sudi bace...

1 komen lagi:

Budak Giler Cadbury said...

happy birthday awk :) may ALLAH bless