Followers

Search This Blog

Monday, August 1, 2011

:: dating with my bff ::

malam tadi jumpe my bff..setelah sekian lame xjumpe..huhu
kirenye semalam 1st dating la ngan die pas aku jadik tunang orang hehe..
rindu beb lame xjmpe..bile dah jmpe.kopem2 speaker pecah je dok dalam kete..

huhu aktiviti bile jumpe..memamg makan..makan dan makan..hhuuu terbaik la badan kitrg kan..huhu..
selere tgh ade ni..kang kalau tuhan nak bg xde selere,nak makan ape pon xboleh kan
so bersyukur la ngan nikmat yg tuhan bagi..alhamdulilah :))...

kitorang jalan2 cari tempa makan..nak g hutan bandar..adeyy macam xsyok lak kan..
even dalam tekak je nak makan chicken chop..huhu abaikan je tekak ni kdg2 memang ngengade sikit :P..

jalan punye jalan..terfikir nak ajak bff g makan kat MALAY VILLAGE..
lau nak g yg kat NUSA BESTARI tu jauh la plak..sebab ktrg ni dah area bandar..
so pegi yang kat KOLAM AYER je..


Grilled chicken chop MY bff punyer..memang sedap..tempat sos tu mcm aladin la hehhe :))

KAmpung Fried Rice ...pon sedap..sebab adeudang goreng tepi tu..pastu ade kopok belijo yg pahit2 tu lagi..menaikkan selere si pelapor huhu..


DIM SUM...wuuuuhuuu emamng terbaek dari MALAy Village..aku memang peberet ni lau dtg sini.ari2 makan pon xpe kot hehe
air pulak aku order barli ais n My bff order oren juice...sampai kebentak la jugak makan malam tadi..huhuu..memang best..kan kan kan :))...

pas makan terus anta my bff balik kat umah die..TAMAN tun Aminah..pastu ape lagi..snap2 snap ler gambar be2..hehe time kasih kakak my bff sudi melayan adik n kawanyer mesnap2 pic..wakaka..





.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


semalam dari pagi smpai malam..asyik makan sajerrrr...alhamdulilah..

  • sarapan > soto + cempedak goreng ( umah mak akak ipor aku)
  • tengahri > nasi lauk asam pedas ikan merah ( umah atok aku )
  • minom petang > mee rebus sup tulang ( restoran ZZ )
  • malam > nasi goreng kampong,dim sum (malay village)
  • malam > satay
wuhuu agak2 berat badan naik x ek??hehe...xpe..balance la ngan en tunang terchenta..hehhee...


0 komen lagi: