Followers

Search This Blog

Tuesday, August 16, 2011

:: sabar,ade hikmah semue tu ::

asssalamualaikum..dalam nak cepat2 ni pon masih sempat nak ngapdate huhu...
semalam punye kes marah2 hehe arini xmarah2 dah..insyaAALLAH..nak cool je la arini lau g bazar nanti..

semalam tgh2 kecoh kat booth sempat gak men mesej ngan Amin,bgtau kat die yg xpuas hati ngan orgniser event ni..huhu..mlm b4 tido Amin call..xpuas hati lagi tuh..nak cite jugak..tapi tabik la kan..lelaki ni kadang2 memang cool..hehe..

Aku : awak tau x,arini budak2 event tu..bla bla..bla.bla..blaa  *explain*
Amin : la yeker?xde dlm aggrmnt ker?ce tgk balik
Aku : bla bla bla bla..*explain lagik
Amin : ooyeke,xpela syg,sabar banyak2 k..semue tu ade hikmah..sabar tau...

adehhh cool ek,nape pompuan ni kadang2 kureng sabar hehe...kenape kenape???hooho sile jawab wahai kaum hawa..hhihi..ermm lege sikit bile dah cite kat someone yg kite rase memang ape2 pon kiteakan share kat die kan..memang relak n cool je rase pastu..pastu tibe lak rase bersemangat..kehkehekeh....

mase tgh update entri ni,tetibe je Amin mesej..

Amin : syg,saye ontway balik Bt.caves ni..arini buke sane..
Aku : oyeke..k hati2 (ahaii,nak coooll jugak)
Amin : luv u syg,arini meniaga x?
Aku : Luv u2..meniaga..
Amin : good luck tau,banyak bersabar k

waaaaaaaaa..serius nak nagis lak huhu..nape ni tertouching lebih?hehhee..dri semalam die suh aku bnyk bersabar...die ckp xpe sume tu ade hikmah..ye insyaalllah ade hikmah sume ni.memang macam2 halangan la wat booth bulan2 puase ni...macam2 cume xupdate je kat blog ni..huuuuuuuu~

okey2..arini Along dah bgi tugas...kene amek anak2 sedare balik dr taska..ok pastu g booth terus..arini semue buke sane..ok wish me luck..daaa :))


*luv u Amin*

2 komen lagi:

eimanhikmah said...

hikhuikhik..suka org manja2 dgn bf nih....

like my name lah!

~azillakhalison~ said...

hihikkk manje?ala jarang2 sangat nak bermanje2 ni..huhu