Followers

Search This Blog

Wednesday, August 24, 2011

:: g kolumpo pas subuh.n sebelom magrib balik JB ::

assalamualaikum....

yuhuu mate ngantok betol saat nak mengapdate entri ni..sumpah ngantok gile..
pagi pas subuh tadi gerak g kl..ade urusan perlu diuruskan..
smpai kl dalam kol 9 cmtu..tu pon bawak slow je coz ujan lebat sepanjang higway..

sampai2 je KL..
GPS xbawak..so measing mengSearch jalan nak ke Cheras..haha sumpah memang kami org JB..xtau sngta jalan kat kl ni..huahauhaha...


last2 follow GPS hp..sib baik clear..tpi tu pon aku salah tengok n salah inform kat driver..patotnye belok kiri,aku pi suh tegak..haha amekk ko...terhilang kawalan sat..hehe..sib baik JUMPE jalan tu.alaaa rupe2nye pusing2 pon kl la jugak,xdenyer smpai pontian..kehkehkeh....

pas G Cheras n sume settle kat cheras,wee ol gerak g Menara MAA kat area mane ekk Menare MAA tu..ape lg..googleeelagi..kehkehkeh...yang ni aku part paling bosan...dok dalam kete aje..malas nak kuo....make terhasillah pic ni :P




kahkahkah..memang xde motifff kan gmbo2 tu...acam la kat jb xleh nak snap cenggituuu kan..haha..ngade..memang suke atii aku la nak snap pic apeee pon....:P



last sekali g JPJ cawangan sri Permaisuri Cheras..ade bende kene settle kat sini...ni tau sape yg snap??boss aku maaa.kete ni sape punyer??kawan bos aku maaaa...haha..mane la tau,Rezeki Amin nnti dapat kete ni kann kan kann..AMIN>> :P

Pas settle sume terus Balik JB..memang xde nak lepak mane2..sbb letih n mengantok..
aku drive arini...memang best..berbaloi2..140 aku tekan minyak hahhaa...ape nak buat,yg lain tidoooo....

*mule2 ingtkan balik mlm,so dah ready2 mesej Amin,ajak buke same malam ni..Amin kate bolehh :))...oooouchhh tapi syg,,xjadikk pon,buke puase kat jb jer...ermm next entri la ea.mate ngan tok giler *

0 komen lagi: