Followers

Search This Blog

Monday, August 15, 2011

:: misi mencari KATHIRA,BERJAYE ::

ingat x entri MISI MENCARI KATHIRA hehe.
alhamdulilah..berjaye juge akhirnye :))

>> see..bende yg aku memang xpenah jmpe n xpenah beli pon selame 26 thun aku kat dunie ni..huhu..getah anggur..100gram rm 3..aku beli rm 5..rupe die memang xtercapai dek akal la bile name die je org panggil GETAH ANGGUR..huhu ntahpape..

>>yang kedue aku beli ni,,kembang semangkok.maybe pas rendam die jadi kembang sekembang2nye kot..bende ni keras n ringan..aikk cane tu??hehe..harge die 10 gram rm1..aku beli 30gm so rm 3 la kan...

>> ni biji selasih..lai buat air sirap pastu letak bende alah ni..hoho sedapp gilee weyh..bende ni harge die satu peket rm0.50 saje..hehe murah kan...

aku beli bende ni sume kat kedai ubat cine @ SINSEH kat kedai area Taman Sri Pulai tadi..pas beli aku terus snap2 gmbr,sib baik aku keje memang olwez kamere disisi kan.haruslah ade kamere kemane je kitew g..hehe..so dapat la aku snap2 b4 aku g PEJABAT POS KANGKAR PULAI..huhu..lincah kan aku..wat pe nak tunggu esok luse baru nak pos..watnyer si ibu mengandung tu xsempat tunggu barang aku ni die dah bersalin d\camnae?huhu xker ngences baby tu nnti huhu...

>>ade ke waktu2 lunch hour tadi ramai umat kat P.o..uishhhh ku fikirkan aku sorang je nak terhegeh2 ke P>O..huhhuu..sampol ni aku amek size half a4..hrge rm3.50..

semoge ketige2 bende tu selamat smpai ke tangan mereka sekeluarga..pastu mike bleh la wat air kathira sndri..nak wat berape jag pon bleeeh tu hehe..selamat la yer..


Aku : k.zila dah pos dah..
Future sis in law : tq :)
Aku : same.
Future sis in law : bpe rm?
Aku : ape yg bpe rm?
Future sis in law : total sume brg2 n pos ?
Aku : ala,sikit jer...
Future sis in law : bistu xnak duit ker?ke akk belanje :)
Aku : ye k.zila belanje..untuk ibu mengandung..
Future sis in law : : hehe5x..tqvm

Future sis in law  ni la yg ngidam nak minum air kathira hehe..

pastu tadi saje mesej Amin hehe..memang ape2 aku akan mesej die kan..kang kecik ati lak x bgtau huhu..yela..muke je legend..tpi hati kiut..hehe

Aku : aritu awa de mntak tlg saye carikan bahan untuk wat air kathira,pastu die mintak tlg poskan..td saye cari n dah poskan dah..
Amin : oyeeeke,ermmm..suh je die cari kat tenet..nnti saye bgtau die ea..
Aku : dah,sya dah pos dah,xpelahh awak..de mengidam nak air tu..
Amin : ok syg :)


wassalam...


1 komen lagi:

laskar pelangi said...

pelik jer..1st tengok nie...he3