Followers

Search This Blog

Friday, August 19, 2011

:: boleh buat aku pengsan 3minit la camni huhu ::

kan kan kan....tgk tajuk entri boleh x pengsan 3 minit,pastu sedor balik wakakaka...

:)
hahaha supe duper terkejot n tersangat xpercaye..mane xnyer,macam buang tebiat pon ade si Amin ni,b4 ni die xpernah pon nak anta vc kat aku nyer wall then komen2 yang ade love2 bagai..serius memang xpenah..b4 ni die pernah gak die anto lagu at wall aku,kat entri ni ade...tapi die just anto je la lagu,,xde pon nak komen lelebih...memang die SUSAH sangat nak komen kat aku nyer ape2..hahha..

semalam petang mase dapat lagu yg 1st tu,lagu KRU..wah hati berbunge2 ni @-@ kehkehkeh...ade sorang kawan ni selambe badak terus chitchat ngan aku kat fb...

Kawan : wahh sejak2 dah tunang ni,cintan cintun ko erk.hehe yelah aku paham,korang jauh..
Aku : kahkahkah...aku masih xpercaye doh..ye ke x..hehhehe..
Kawan : haha tau xpe,memang aku pon xpercaye,bukan senang wooo die nak anto cmtu..siap ade lepp lepp lagi..

kehkehkeh...kawan aku pon perasan yg Amin memang jarang nak berkomen2 bagai,,die cume suke like..aku wat ape je die like...hehe like sampai lebam yer amin :))..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pagi i tadi bukak2 fb,amek ko,dapat lagi...



;)

ha yang ni die post kat wall die,then die tag post utk aku,kahkah...SAYE SAYANG BANGAT SAMA KAMU DONG..hikhikhik...pestime pestime..wakaka...serius nak senyummm je la arini....bukan senang wooooo :))


‎:**** Ginjal tanya jantung..."syg di mana?" Jantung jawab tak tahu.. Jantung pn tny paru-paru.. "syg di mana?" paru-paru ckp tak tahu.. Paru-paru tanya hati "syg di mana?" Hati pun jawab "syg ada kat sini..." Ginjal, jantung,paru-paru hairan... "kenapa syg ada dihati?" hati jwb... Hati dipilih oleh ALLAH utk memiliki syg.. Kerana syg...hati rela menangis,hati rela 
dilukai...dan kerana syg hati rela berkorban.****

*credit too shida cda*

.

0 komen lagi: