Followers

Search This Blog

Saturday, August 13, 2011

:: misi mencari KATHIRA ::

wink wink wink...nape ni asik malas je nak ngapdate..huuhu..aku ade satu misi..misi pencarian bahan2 utk wat air katira helpppp me ok :))..

sekarang tgh berusahe mencari bende alah ni...

>>mesti pelik kan??ape ni ape ni?hehhe ni name die getah anggur..xpon ade sesetengah org panggil kathira..

aku sangat2 memerlukan bende ni sebab adik Amin yg dok sarawak tu mintak tolong carikan bahan..sebab die tgh mengidam..sian org mengandung kan..huhu..due die 14.9..kang lau xdapat carikan sian lak die...takot2 time aku mengandung kang memacam aku mntak,sekali aku ngidam kek lapis sarwak,nak buat sndiri..haha amekk ko,kene la cari bahan kat sarawak kan..hehe berangan lebih ok...


sian lau xdapat nnti baby mengences lak..hehe sabar ye awa,akk try cari..aritu mama Amin ade wat status kat fb ,,pon pasal air kathira..huhu lagi la anak die yg dok jauh nun di sarawak tu mengidamm kan hehhe..kalau la awa dekat,dah lame akk belanje air kthira tu hehe,...


status mama Amin~...huhu ape lagi,mengences la awa yg ade kat sarawak tu hehe...aku pon leh dikatekan ari2 aku buke air katira..huh sedapp kot...tpi lau bukan time puase aku xteringin pon nak minum huhu....

soo kengkawan...ade x tau kat mane2 area jb ni jual getah anggur...nak cari kedai india ,tpi tkut diorg xpaham..aritu aku g satu kedai india ni..

Aku : ade x jual getah anggur?
India : haa??
Aku : getah anggur,kathira...
India : getah anggur,kathira..???

die tanye aku balik...adehhhh aku salah cakap ke die yg  xpaham aku cakap pe.huhuhu sedihhh...gagal disitu...arini sabtu,free sikit laa..so mau cari la yer..aritu g giant,ade jmpe kembang semangkuk n biji selasih..yg xjmpe lg satuuu tuuuu la..KATHIRA@getah anggur :))//semoga misi pencarian arini berjaye..caiyokkk caiyokkk :))..

dah dapat nanti leh pos terusssss...bleh die wat sndiri kat sane :))

mavelesss gileeee lah :P

ohh ibu mengandung :)) sabar yea..


5 komen lagi:

laskar pelangi said...

peliknya dear...tak pernah rasa lagi nie...^^

eimanhikmah said...

ohhh air khatira pkai getah anggur ke?

~azillakhalison~ said...

mek :) :: pelik ea??hehe dtg johor,setiap gerai yg jual air,mesti ade air kathira..sdap tau.. :P

eiman : aahh,kite pon xtau..try google resepi tdi..huhu..

liyana said...

kat kedai runcit indian muslim slalunya ada dijual.
kl sebut getah anggur tu, dah betul lah tu.

Izwin Raihan said...

G kedai sensei cina.... confirm ade... lame giler dh post ni... baby pun mesti dh besar kan..? Hikhik...