Followers

Search This Blog

Wednesday, October 26, 2011

:: BFF (eton) TUNANG ::

morning...uishhhh bangun lambat sebab cuti depaavali..malam tadi pon tido lambat sebab layan bunge api yg sangat meriah la kat area skudai n jb ni...memandangkan umah aku ni atas bukit,so memang nampak sangat clear la kan sume bunge2 ai yang sangat cantik tuuu...memang meriah...paling dekat,umah india belakang umah aku ni ha..wuuhuuu,banyaknye duet diorg,banyangkan start kol 12 malam smpai dekat kol 1 diorg main mercun..bukan mercon cikai2 yer..mercun tahap MERDEKA tu haa..woooo...banyaknye duit mereka terbako..huhuhuhu~...kitorang satu family siap keluo umah tu,layaaaann..huhuuuuh...

bukan nak wat entri pasal DEEPAVALI pon..huhuh saje jer nak tempek cite pasal My bff tunang lastweek..awesome..kehkehkeh...ZAITUN ARASHIP...yess,,name bff aku yang tunang tu...

aku kenal die dah 10 tahun..start 2001 smpai la ni 2011...kenal die mase belajo kat sek teknik muo dulu...yang bestnye,die same birthday ngan aku..huaha..best,mase kat hostel dulu kitorang memang geng...walaupon ketinggian kami memang beza tahap GABAN..haha tu x menghalang kami tok berkawan...hihihi...dulu ape2 problem sume cite kat die,ape2 jerrrr..sumeee dan sumeee nyerrr...

pas sekolah pon still cntact jugak,kdg2 pelik2 je ape yg ktrg msj...huhuhu...

*sakit perot,nak berak*
*nak kenceng,xtahan*
*pening*
*gadoh ngan syam*
*rindu mirul*
*u belagak*
*baju longgo*
*oppsss nak berak,daa*

kan kan...very ntah ape2 je kdang2 ktorang text~...hehe kadang2 bagi satu patah perkataan jer..huhu punye la nakk sangat mesej kan...pas masing2 dah keje ni,ermmm masing2 dah kurang msj,ooohh bizi tahap gaban kan die,yela..pastu duduk pon memang dah jauh,kalau dulu die dok segamat jer..sekarang die dah keje kat TERENGGANU..huhhh guano nak jmpeee kan...ni pon mase die tunnag,jumpe setelah 4tahun kot rasenyer kitorang xjmpe...yup 4 or 5 tahun xjmpe..last jumpe mase kat MELAKA..hangout be3 ngan BFF lagi sorang..

dulu mase kat sek teknik,hostel..kitrorang kemane saje ber3...memang org cakap,kat mane ade eton,ade la zila n pakwe (gelaran my bff lg sorang).......g mandi be3,g basoh baju be3,g manakn be3,g prep be3,g sekolah be3 (even kelass memang kos lain2),g riadah be3....ehh olwez be3 lah...huhuuhu..

ermm sekarang 2 org dari kami dah tukar status...dah jadik tunnag orang...tinggal pakwe sorang je belom,die kate lambat lai,,okey kitorang tungggu....sanggup..siape lah lelaki bertuah tuuuu *,*...hehhee...

 >> ni entone..die sangat tinggi yer..x mengagak tinngi die..die sangat awesome yer pade hari tu kahkahkah..gile la ko ton,,dah macam perantin dahhh..kehkehkeh~

 >> mase bincang2..xde mini pelamin..sarong cincin dalam bilik jer..huahua memang gigil gile la eton..kahkah serius lawak!

 >> eton di samping parents in law die..dari langkawi depa mai..huissshh jauhhhnyeeerrrr ton mentue ko nnanti....

 >> seee ketinggian eton ditahap gaban..ni pon aku dah tinjit 5inchi tu huahahha..nape la ko tinggi sangat weyh,,mak bapak ko xde la tonjang sangat..puihhh toll..

>>eton ngan tunang die..hehe ni dulu kawan die mase kat poli..huhuh melekat smpai sekrang..alhamdulilah...dulu tunang die (syam) ensem,nape sekrang dah xbape nak ensem..huahhauahauahhaa...

>>wink wink wink...ni gambar last kitrg gmbr besame2...pza tu pakwe..dulu die agak ketombian so ktrg panggil die pawe hehhe..satu teknik panggil die pakwe..lekat smpai sekarang.huhuhu..gambar 5 tahun lepas..huhuhu memang serius muke memasing nerd..tgk la dressup..hahha hancor...aku pulak gigi x berbracess lagi..hehhee...


huuuuuuu~sakit perot la pepagi ni...nak wat entri panjang lebor tetibe jadik MAALASS gile!...
anwy Big Congrates eton!!!!!
-jage diri lek lok
-jangan gadoh2 sangat :P
-jangan kawen dulu sebelom aku
-jangan nak meretis lg dah pasni..wuhuuuu :P


this for you n pakwe :)..lebiu ok

0 komen lagi: