Followers

Search This Blog

Saturday, October 29, 2011

:: weeewitt..birthday bff ::


wokeyh wokeyh...tengaharini aku rase aku nak tempek gambar aku n budak 3 suku ni...ayuh sediakan baldi utk keselesaan anda..hahahhaa..jangan muntah ijau,muntah kale lain..
















hehe bukan tebiat ke hape ke..arini saje je nak wat spesel entri utk NOOR ashikin bin AHMAD...tau nape??nape nape??die tunna arini ke?die kawen arini??ngehhnehngehhh..malas cite laaa..tgk bawah 


korang rase,ade ke patot aku nak buat spesell entri utk die kalau xde hari spesel ni?huhu jangan harap ok :)) kahkahkahkah~ketawe jahat :P....huhu memandangkan arini ari spesel die,make aku pon buat entri spesel utk die,,yela lau ikot hati ape kejadahnye aku nak wat entri utk die tetibe..banyak l kot keje lain :))...opsss ampon kak kin  :)

harini befday kau yer...tapi SAYANG,sampai la saat ni aku belom wish ape2 lg kat ko.wakaka..mesti ko tgh tunggu mane la Zilla x call,xsms..mesti ko cakap.."siot betol zilla ni" kan kan kan kan ? :P..aku tau...xpela,even aku bukan yang pertame wish ko,tapi percayelah,aku memang malas sebenarnyenak wish ko..hehe,tau sebab ape??cee teka cee teka.. :)

eh malam ni bola FInal..TERENGGANU lwn N9..ko sokong pe,oloooo mesti ko xde perasaan kan nak sokong mane2,sebab ko org BANGKOK,aku lupe :P...aku sokong N9..tau sebab ape,sebab aku selalu g N9..hahaha..xde kaitan!

errrr,nak cakap ape lg nih kak kin??ermm tarak idea la bile nak cite pasal ko ni..ermm bored! larikkkkkkkk hahahaha...














ok datang balik...hai :)) aku baru pas makan..erkk kenyang kin,arini aku masak sup tulang pastu kak mus masak rendang ayam..huhu kaw kaw ko tau..memang sedap.memang suruh badan aku naik :)..dendiam,jangan bgtau mirul..hohohohohoh :))...

kin,ernn nak mule dah 

*happy birthday yer...
*thanks coz sudi jadik member aku..
*thanks cz paham aku,,
*thanks cz paham tahap kebizian aku...almaklomler BOSS :)
*thanks cz ko sgt2 memahami aku,,hehe dari dulu kawan ngan mirul,xkawan ngan mirul,kawan balik,sampai la ni dah tunnag,ko still ade disisi...
*thanks cz x amik ati kalau aku xreply msj2 ko :))
*thanks cz selalu belanje aku..
*thakns cz selalu wat aku tmbah dose :P

ehhh banyak gile thanks aku kat ko kan..lebih2 pulak..sepak laju2 kang...

*semoga panjang umor
*murah rezeki..
*kesihatan yg baik
*dilindungi ALLAH s.w.t
*semoga jadik anak yg solehah
*semoge jadik kawan yang patuh :))
*semoga dipanjang jodoh ngan fendi..
*semoge semuanya berjalan lancar..
*selamat pengantin baru kak kin....ehhhhh tetibe hahhaa


ko nak hadiah ape kin??alaaa,tgh sengkek la..haha ..malang ko dapat kawan cam aku ni,hari2 sengkek :))...ko nak hadiah ape?banglo?nak x?...ipad?nak x?...samsung galaxy tab?nak x?? hehe ok kin,nnti aku belikan yer...dalam mimpi ko malam esok...ko tunggu :P...

hadiah xpentingkan,persahabatan kite lagi penting kan..kan betol kan..4 u :')

>> lu fikir la sendiri...kawan jangan makan kawan er..xbaekk..kan..

ok kin,,akhir kate dari aku,,SELAMAT HARI LAHIR yg ke 26...woii baru 26 ker??ya allah mati2 aku ingat ko dah 36..muke matured..hahahhahahha......nyorokkkkkkkkk~



pssstt.esok kite date eh?


 >> ehhh ni bukan utk ko..hehehe...yang ko bawah ni..hihihihi love you :))

>> i love you kak kin




....................diam xdiam dah 8 tahun aku kenal ko.................

0 komen lagi: