Followers

Search This Blog

Tuesday, October 4, 2011

:: walawehhh xde keje ::

tuluun tulunn,saye tgh xde kije ni..bos pon xde..hahah..rase nak karok la weyh hujan2 sejok2 ni wakaka...saje jer nak ngapdate belog..niat dihati rase macam nak mekap2 belog ni..huhuu tpi xtau ape yg harus di buang n di bubarkan..kan kan kan...ade org cakap,xpayah la amek kesah sangat,belog je pon kan..ehh tapi ade aku kesah,aku rase ni la bende yg paling aku syg selain AMin kutercinte..ahahha..opsss belog n Amin tu bende ker?ajeee kene sepak ni kang....


Amin xkan sepak aku,sebab Amin xkan bace punyer ape yg aku tulis..Amin kate,belog aku adelah hak peribadi aku,nak cakap ape ke,kutok ape ker,terpulang..kehkehkeh..boleh caye ke Amin??belah sikit dade,oprate sikit hati tu nak tgk betol ke awok cakap...eeeeeeeeee,jangan sampai awok tipu kiter yer..ngeee :P


acctly baru pas makan ni,arini menu sedap...nasi lauk ayam kurma + sambal tempoyak,kedai kak Mus aku makan arini...alhamdulilah kenyang banget deh!....rezeki,camane nak diet??adehaii kusot la...teringat zaman2 badan matain je dulu kan..hihihi..pakai ape pon kene,sekarang,pakai apepon rase nak ketawekan diri balik.hohohoohoohohoh....



>> due due ni zaman aku kurus dulu..hoho percayelah..sebabb skrg ni,baju 2 2 ni aku dah xleh pakai..haha..melampo mendadak naik ni..hadoii....


Aku : awak,kalau saye gems,awak sayg saye x....?
Amin : errr errrrrrr................
Aku : oittt,kuang ajaqqq...mcm la die tu kurus...
Amin : hahhahahhahhahhahaa,org memain je la,,cepat touching betol budak ni :P
Aku : hahhahhaha mane de....die tuuuu.




kalau aku pulak,gemok ke kurus ke,kalau dah sayang..semue bende nampak sedappp je mate memandangkan..haha..poyo betol aku arini...kikoikiiiki...


jom tengok sape lagi gems..AKU ke AMin ??




kikikikiki sajeee jer bagi gmbr ni,biar nampak AMin lebih gems daripade biase kehkehkeh..bukan la sebab aku xleh terime kenyataan yg aku ni makin gems..tapi cukop2lah org katloge biar lelaki gems sikit dari pompuan,takot tokk molek nnti pasanganyerr.hohoho,,,


saye sayang awak,xkire la awak tinggi ke rendah ker,gems ke kurus ke ape ke..kann...kite dah janji nak hidop same2 kan..hoho kesituu pulakk peginyer,,memang sah xde idea dah ni..kukuikuikuikuik...


okeyh2,teruskan berblog walking..tq yg sudi bace n komen..walllah..love you all..oppss love Amin sorang je lah...ngeeeeeee :P




----------------------------------------------------------------------------------------------------------

0 komen lagi: