Followers

Search This Blog

Saturday, October 1, 2011

:: sabtu yang relax ::

selamat morning..adehh bangun pagi je terusss lapar gegile kan..gigehkan jugak bangun..ujan lak tu,lau sambong tido memang ngan ho la kan..heehe..ape ni,anak dare bangun lambat???ciss..harapnye mak mentue aku xbace la kan belog sampah ni hhheheh..

bangun2 terus bukak esbox,ade ayam kfc 2 ketol,ade smbal udang mlm tadi n sayur kangkong yang belom dimasak..so pe lagi..tgk2 piuk nasi ade nasi mlm tadi,hoho careee,sarapan nasi aku pagi ni kukuikikukiii...terus panaskan ayam kfc 2 ketol tu,spicy lak tu! penambat selere.pastu masak kangkong goreng,cincai2 jer..pastu last  sekali panaskan sambal udang mlm tadi,,ok siap..opss lupe,tekak terase nak minom teh o..so buat satu jag!..yer 1 jag..hehe...

terus duduk ngadap makan...wuyyyooo punyelah berseleroo makan pagi ni,adehh dalam hati sangat2 takot badan semakin GEMs....aduiyai..cakap ngan Amin skrg ni misi diet..ehh haremmmmm nak diett mende nyer kan.seleroo menjadik2..hehe..

pas makan,kemas dapor,basuh baju,kemas bilik,,uishhh super duper rajin la aku arini,,......cuace lak mendong semendong2nyer arini,so sidai baju dalam bilik je lah..baju pon xbanyak,ade 5 baju,2 seluar , selai baju kurong.n bla bla bla~..ehh tu pon nak cakap ker..sib baik aku pakai softlan yang kaler merah tu,weyhh wangi n leamk2 bau die boleh wat aku jatoh cinter tau,,,seriuss!.cee korang try..insyallah jatoh cinte cam aku gak..hehe..dulu aku pkai downy,ok gak bau die,tapi terlampau wangi lah.lgpon dah bosan dah pkai downy! erkkk...

ni skrg ni tgh update entry sambil baring2 atas katil..wahh bahagie giler..huhu...aiseh malasnye nak bangun ngecas laptop..bateryy tinggal ciput je nih..ngade betol..mlm tadi gune laptop xnak cas ke.bengong!!

---------------------------------------------------------------------------------------------

semalam anto ajah g keje,die kan baru nak berjinak2 nak bawak kete g keje..huhu so kene la biase2 kan die bawak kete tu kan,pasni sennag xpayah nak anto n nak amek bagai kan,,,lau x,ari2 berantor,ari2 beramek...penat.duit tol je sehari Rm8.40...hohohohohooooo....

Aku : saye amek ajah balik keje ni,die bawak..hehe
Amin : oyekee hehe,cun xdie bawak?
Aku : hehe lagi cun saye :P
Amin : eleh,saye lagi hustler ..hehe
Aku : hehe yela,sape bleh lawan :P
Amin : hehe tau xpe.. :-*
Aku : weeekk :P,tapi die bawak asik kene tegur jer la
Amin : biase la,saye bawak pon sayang tegur jugak..hehe
Aku : oiitttt demi kebaikan laaa..eee bucukk ar die ni..
Amin : hehhe yelaaa2.. :-* 100x amek ko
Aku : :P hohohooo tq

"" Amin : biase la,saye bawak pon sayang tegur jugak..hehe ""

haha....sumpah xleh bla yang ni,memang pon,kalau die bawak kete,aku la org yg paling bising dalam kete tu,sampai lebam la pehe die aku cubit.wakakka...mane xnyer,bawak laju sangat kan..pastu bawak memain,sape xmarah!grrrrrrrr...geram betol..

kite tegur bukan sebab ape pon..kan ??demi kebaikan jugak..ngehngehngeh....teringat dulu2 Amin penah tanye...

Amin : agak2 kalau saye race kete ngan awak,--------belom habis cakap lagi aku dah nyampok------
Aku : saye laaa menang :))
Amin : aahh menang la,awak bawakkkk lajuuuu kan....

cit!!! dalam pade aku nak angkat bakol,die bleh plak kenekan aku...xbaekk betol laaa..sepak laju2 kang..huhuh..die selalu pesan,bawak kete elok2,hati2..jangna laju2..kehkehkeh..cenggane nak bawak slow.memmang x la kan!!..saye xnak org xcakap pompuan ni lemah,sebab tu saye bawak mcm org lelaki bawak,laju dan cekap..betol!






haiyoooooooooooo!!! aku xla bangang camtu kan.hahhaa


0 komen lagi: