Followers

Search This Blog

Tuesday, October 4, 2011

:: dating with my bff lagikkk ::

wink wink wink...nak update entri ni mlm tadi,oppss tetido plak mase ngadap lptop semalam..sado sado dah pagi...hohohooho

semalam lepakking dengan My bff..memandangkan pagi tadi die nak balik melake,so we ol pon decide la nak kuo sesame..xde g mane pon..just g beli tiket FLIGHT :P die then g makan...dan kebiasaanye kalau lepak ngan ekin ni,aku akan makan kat MAlay Village..ohooo tapi mlm tadi rase malas sangatnak drive menghale ke bandar sane,so lepak dekat2 jer..PULAI UTAME jerrr...

memasing dah lapo,sangat lapo,aku memang seharian xmakan..memang simpan perot la kan..huhu aku tnye ekin pon die lom makan lagi..ohooo cantik,lincah drive g makan..nak try satu restoren ni,aku selalu dok ulang alik sini,tapi xpenah makan pon,tu yg rase nak try sini tu...jom laayan gmbr yg xseberape ni..huuuuuu


 >>lepak makan kat sini jer...nam macam thai habis kan..ermmmm...

>>jangan tengok lame2,saye TUNANG amin..kehkehkeh...gedik betol :P

>>jangan kaco,ini awek Fendi..kehkehkeh...thun depan nak tunnang ni..Amin ya rabbal alamin...she's my bff..u oredi know rite??hehhe


>> kerabu mangge...3/5 je aku bagi

 >> sotong goreng tepong...3/5 je aku bagi....

 >> ayam goreng kunyit..aku bagi 4/5..hehehhehe

 >>TOmyam campor..ermmm aku bagi 3/5 jugak..hehehe

>>bistik....amek,aku bagi 4/5 jeee...boleh hehhe..

 >> pas makan haros ade pic2 gedik cenggini hahaha...

 >> lagi satu..sebelom balik....

>> ceee teke kami nek kete yg mane?hyundai matrix ke,kia sportage??hehhe...xde keje ni amek gmbar ni...

 >> hehehe sempat lagi tuh,,jari kiri,cincin merisik :)

 >>oppps jari kanan..cincin tunang..hehhehhe :P

>>hohohooo last,dalam kete kat trafik light...love you kak kin :))..

balik awal semalam ,kol 10 dah smpai umah,,penat je rasse semalam,,yelahh kan..keje! :P.....
okies,,take care ye kak kin kat sane...carik keje jb la,ari2 boleh lepak togehter2..haha amekk ko!

jap jap,overall makanan malam ni tadi ditaje oleh KAK KIN..yeah!...dan yg paling penting..XSEDAP..kuikuikuii....





0 komen lagi: