Followers

Search This Blog

Tuesday, October 18, 2011

:: pasal parking aku menyirap ::

ceritenyer begini :P

semalam pas ajah balik keje,ajak die g paso malam Taman Teratai..smpai paso lebih kurang pukul 6:45 cmtu..terus cari parking...xde parking kosong,jalan mati..ok tunggu la ade satu famly ni nak keluar parking ( dah habis shoping kat paso )...so aku pon bagi signal kiri...ok aku bagi signal...sebab nak tunggu kete tadi ( kete A ) tadi nak keluar ..ok dekat 2 minit jugak la aku tunggu..tetibe aku nengok dr side miror ade satu kete ( kete B ) menonong nonong lalu sebelah kitrg turunkan anak n bini die...then terus bagi signal nak masuk parking yg aku dok tunggu dari tadi  ni...haiyaaa..biadap kan...aku kedepan sikit kete,tapi si kete B ni die buat2 xnampak...die memang nak parking tmpat yg aku dok tunggu tadi..yg si kete A ni pon satu lembap benau nak keluo..dah tu pulak bini si kete A ni kenal pulak ngan bini si kete B..ahh sudah..tu yg bini kete B terus suruh suami die park tempat kete A...weyhhh banyak cekadak kau..pecah mate kau tgk aku dah tunggu lame...

then ::

Ajah : eh,die nak parking tempat kite la..ko hon sikit...
Aku : die nak turunkan bini n anak die je la...
Ajah : ehh,macam x jer....
Aku : jap2 tengok jap...

kete B makin lame makin ke depan..smpai kete A nak keluar pon dah xboleh..

Ajah : ko bukak lock jap..(sambil terus keluo g kat kete tu)

sambil ketok cermin kete B,ajah wat isyrat yg parking tu ktrg punye..then si pemandu kete B ni dgn muke berlagak n buat isyarat je,die ckp no!parking saye...ehhh WTF??? ajah terus bukak pintu kete B...pintu penumpang..then~

Ajah : u xnampak ke i dah lame tunggu,dah bagi signal??
B : xnampak..ni parking i..
Ajah : ehhhh,u xnampak??
B : xde,xnampak..
Ajah : i dah lame parking,dah lame bagi signal,u boleh kate u xnampak??
B : (sambil tunjuk tangan,tunjuk parking tu parking die)
Ajah : sekarang u boleh undorkan ??
B : no,tutop pintu!
Ajah : sekarang u boleh undorkan ??
B : no,tutup pintu (dgn muke belagak)
Ajah : sekarang u boleh undorkan ????(kali ni ajah tengking kete B tu)

pastu ajah terus tutup pintu kete org tu sekuat2nye..n org tu pon terpakse undo cz kete A nak keluar,Kete B dah block jalan.so die memang kene undo,n memang parking tu parking kitrorang!!
amek ko~kong ajo sangat..ape ingat pompuan xberani ke?sesuke hati je ko nak cilok parking..agak mate ko letak kat lutot ker...

pas kete B undor,lalu la kete B sebelah aku,diorg senyum je..n aku pon senyum je la..dapat parking!kahlahkahkah..memang puake la pakcik driver kete B tu....

xhormat langsung org sekeliling..org cakap baik2 xnak dgr,,nak jugak org tengking...lepas tu kete B parking mane korang tau??die sesuke hati block kedai org...pehhh memang sesuke hati die laaaa kan..ishh2..xleh terime tol aku ngan perangai die...

JKJ 7375....sumpah aku ingat rupe kete tu,rupe bini die,rupe suami hantu die.....aku ingat~~~

sakit ati betol aku lah..kalau korang kene camane??


-------------------------------------------------------------------------------------------------





video ni pon gadoh pasal parking..hahhaa bodoh!....mate bute gaknye...kete B tu spesis cam cine la gaknye...wakakak


0 komen lagi: