Followers

Search This Blog

Wednesday, October 26, 2011

:: kembali normal,entri suke2 (amin dah kat mesia) ::





erkkk very the lembap nak update belog sendiri..huhuhu...jalan2 belog org boleh pulakk kan..ngeeeee :P

dah 5 hari aritu mood xbape nak ade,sebab emosi sorang2..haha mane x nyer,teman nak marah,teman nak gadoh,teman nak sume2nyer2 xde...pegi betape kat negare orang..INDONESIA..huhuu yup ,AMin g indon 5 hari...

kite xrindu die pon tau ****

okey tipuuuunyer hehehhehehe..tahap gaban punye tipu..
ari2 cume die mesej kite jeww..wuwuuww..hari last baru die tipon kite..hoii hari last??? ishhh gigit telinge tu baru tau....



tau x..mase my bff tunang aritu,ntah camane,aku terdelete ssume mesej2 yang Amin bagi mase kat indon tu..huaaaaa..dah ler rindu gile time tu..boleh plakk terdelete..amekk ko.rase nak nangis...siot je kan,padahal silap sendiri...

now Amin dah ade kat MEsia..huhu xmo la gadoh2 manje hehehhee...nak baik2 je ngan die..huhuuhuhu...die selamat smpai Mesia poon dah syukur alhamdulilah..die x bawak balik awek indon pon  lagi la SYUKUR ALHAMDULILAH..haha ape ko merepek ni zila oii..

ok2 dah..actly nak bgtau AMin dah ade kat mesia je..dah boleh msj & call macam biase huahuhaua...:P




*xsabau nak tunggu raye aji..wink wink*




0 komen lagi: