Followers

Search This Blog

Wednesday, October 19, 2011

:: saye akan merindui awak ::


gulp!

dimulekan pagi ni ngan mood sedih2..mood ntah..segale mood nak datang..hihihi...ok jangan ketawe2..sedih ni..


Aku : ermm nanti 5 hari saye xdapat call & sms awak..
Amin : hehe ala 5 hari jer..jap jer..
Aku : nanti saye hari2 rindu :(
Amin : ala xde pape lah..
Aku : yer ar,awak memang xde pape...huh
Amin : hehhee..yelah2..

huarghhhh die tinggalkan aku untuk  5 hari..outstation katenyer..erm sangatlah sampai 5 hari..thun lepas dah pegi,tahun ni pegi lagi...heppp.tahun depan kompem g ngan aku! kikikkikikiki..honeymooon!..oo yeah..

Amin g kol 7 pagi tadi flight die,malam tadi xbergayut pon..err geram jer,mane xnyer..tgh2 malam kawan2 die ajak g uptown.ttu pon mase die tepon dah dekalt kol 1.call kat uptown,memang cakap pon macam xcakap la kan..dgn suare2 melalak la ape la jadik backup ringtone.huhuhu kusut..so xcakap lame.2 minit jer.sib baik petang semalam dah bergayut lame sikit..sikit jer..almaklum la..bz olwez..

Pas die call malam tadi,aku terus tido...dalam mood merajuk la jugak time tu..huhu..mane xnyer,pasni 5 hari kot die xnak call aku..dalam kol 2 pagi( maybe die dah balik dari uptown) tetibe hp bunyi..mesej masuk. (lupe nak silent time tido)...

Amin : luv u so much awak...
Aku : ---------------------xbalas------------------
Erm nak pujuk la tu...erk!


kol 4 lebih bunyi lagi mesej masuk

Amin : saye dah otway g airport,luv u
Aku : ---------xbalas------------
hehehe ngade tol....

tersado pkol 5:08 
bunyi mesej masok lagi..
pastu siap ade 2 miscall...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nape xdengar..tido mati betol lah!!!rgi rugi rugii..tgk2 msj ade 1..

Amin : luv u sayang,saye dah kat airport..

terussss reply 

Aku : luv u too...boleh call?

terussssss Amin call..hehhehehehe...

Amin : hello awak,..:)
Aku : hello,kat mane?dah sampai ea?
Amin : aah dah nak checkin ni..( bunyi macam tergopoh-gopoh)
Aku : oo hayelah,jage diri bebaik tau..
Amin : ok sayang,take care..
Aku : nanti call @ sms ea..
Amin : ok sayang..luv u tau..sgt sgt sgt sgt2....
Aku : eh bape kali sangat laah?ngeee :P
Amin : :*..
Aku : luv u too..syg awak sgt 30x jugak....
byeeee.........

huarghhhhhh....ngantok,nak samong tido balik lah..ok silentkan hp..tup tup ade vibrate..kehkehkeh..
Amin MMS.....

nak transfer masok dlm laptop cari wayer transfer xde.hilang mane ntah~

die cakap...SAYE AKAN MERINDUI AWAK....kehkehkeh...mane ade rinduuuuu awak..eee perasan!!!

Amin sebok tanye nak ape ole2 dari sane,huh xnak la ape2...cume nak awak selamat pegi n selamat balik je..dah cukop...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

esok sambong malam kang sambong lagi la yer..tgh tunggu Amin msj ni..huarghhh geram.buat org risau betol laaa~




2 komen lagi:

EnciK AxixOu said...

so sweet..

~azillakhalison~ said...

kikiki macam gulee x hehhe