Followers

Search This Blog

Monday, October 17, 2011

:: sabtu dan ahad yg memang chill lah ::

wee wee lapooo sangat ni..adehai.nak makan xde bende nak makan ni..aduhh..
cehh teringat makan malam semalam..makan sampai licinnn tu.serius licin..ngehngehngeh~

semalam memandangkan mak ade kat jb,saje la bawak mak jalan2..g opis jap kat tman u,pastu terus g JUsco Bukit Indah..ni kire 2nd time aku g jj sini,xde sebab la nak ke sini,lagi suke jj tebrau tu..huhu puas..even jj bukit indah ni besar jugak,tapi better jj tebrau lah!..maybe sebab dah terbiase kot ngan JJ tebrau,mane xnyer..1st date ngan si Tunang pon kat JJ tebrau..kehkehkeh..ok lari tajukkk~..

pas g opis semalam,2 kete gerak g JJ Bukit Indah..kete along bawak mak,n aku cam biase bawak malaun sorang tu..ajah`~..dalam kol 6 camtu smpai JJ bukit indah...terus along ajak shoping..kakak ipor aku offer nak amek la baju selai..hehe..carikk punye carik..lebihkan carik mak punye baju je..dapat la mak baju n seluo,so arini mak balik segamat baju baru,seluo baru..tudung pon tudung baru huhuhu....pas settle carik mak punye,mak tolong carikkan aku nyer plak..hohohoho xde yg berkenan dihati~nampak benor nipunyer..hehhe..yg sebenornye,dah aim baju padini mase mule2 masuk JJ tadi..huahuhauaha~..pas semue shopping barang masing2..kaki memang dah lenguh tahap gaban..tu pakai flat shoes tu,lau pkai heel,ermm memang ampon la aku nak berdiri lame,lenguh kaki..repek kat mak,mak memang suke pkai heel..syabas!!

pas semue shoping,gerak cari tempat makan.kat level2 ade jgak kedai2 makan,tpi xberkenan dihat..huhu..ade JOHNNYS.aku suke.tapi akak ipor aku lak cakap,xhalal..aduhuhuhuhu~,padahal steamboat tu peberet aku ok..ngehhhh!!!...die kate JAKIM dah kuarkan sijil xhalal kat JOHNNYS,tapi memang ramaikan org islam makan sane...huuuuuuuuuuuu..~..nanti nak tgk balik johnnys ni halal ke  x..uhh rugi rugi~

last2,makan kat KEnny Rogers jer..orde punye la lembap..sekali salah order,aku lapo nasik,ingtkan dalam yg kitrg order tu ade nasi,rupenyer xde..adehhh kebulor nasi betol aku semalam...huuuuuu!tapi bile makannan smpai.alhamdulilah..licin sungguh~

gambo yg sempat disnap~ala gune hp jer..wakakak.kamere xbawak yer :)..yg penting kenyang :))..

>>sile abaikan semak samun kat belakang tu..hihiiii memang xsempatnyer nak call org suh mesin rumpot..

 >>dalam pic ni,aku memang nampak gemokss..wakakakka..
hakikatnye tidak yer,baju tu baru beli,so pasni xkan pkai dah,sebab aku pkai baju ni nampak lebih gems daripade biase...huh!!!

 >>mule2 makan vanilla muffin..sedap...tgh lapo.memang sedap.bagi la apeee pon...huhuu

 >> ni anak sedare aku,wapi.pon xde mood jugak sebab dah lapo tahap gaban..huhuaha....makan muffin pon sebelah tangan jer,xlarat lapo sgt katenyer...huhhuhu..~ tu air oren jus mak punyer,tgh2 tu aku.ice lemon tea n ujung tu ajah punyer.tropical paradise..

 >>itu along aku...itu pulak mak aku...mude kann hahahhaha...mak awet mude lah padahal umor dah 50
+++++

>>ni la malaun...hahah ajah~..tq wapi,lapo2 pon sempat snap pic andak n acu~

 >>oooyeahhh,ayam dah smpai...jempot makan....

 >>sedappnyerr bile ingat balik  aduhh aduhh~.....macaroni cheese tu maveles...mashed potatoe pon mantop..kitorg amek bbq smoked sauce..sedap boleh tahan~

 >>seee..hahha settle!


 >>lebih fokus~

>>hehheheheeeeeeeeeee....sumeeee settle...

errr burpppppp..alhamdulilah kenyang utk malam tadi...pas makan terus je nak balik...weyhh mane aci,baju aku xdapat lg..kehkehkehkeh...singgah PADINI.rembat selai baju..kakak ipor aku pon rembat selai baju..n along aku pulak rembat 2 helai tshirt PAdini..dan kompem2 yg bayar along aku..yer tq long hehhee~~~~~..

ok baru la settle,baru la boleh balik..yuuuhuhhuhuhu~ sib baik mase nak balik jalan x jem..smpai umah dekat kol 10..pe lagi terus menry baju yg dbeli tadi..hehe..semuenyer menry..termasok maka aku..nak jugak,hehe..

ok weekend ni best..sebab mak ade,jalan2.shopping2,kumpol adik beradik..huhuh ko ade??
ngeeeee sepak baru tau :P



0 komen lagi: