Followers

Search This Blog

Friday, December 17, 2010

:: bilangan orang paling ramai dalam satu gambar ::

yehaa..berwalking2 n menerjah2 blog orang..akhirnyer terjmpe la satu contest ni..mcm mudah n menyenangkan jer kan..name contest pon sekali pandang rase macm nak join...

:: bilangan orang paling ramai dalam satu gamba ::

c~..ermm nampak senang kan..tuan yang menghasilan contest ni xlain xbukan..si fathaka ...aku pon acctly baru je follow die..tu pon setelah berwalking2 then jmpe blog die ni..

http://fathaka.blogspot.com/2010/12/contest-bilangan-paling-ramai-dlm-satu.html

ha ni gambar tuan tanah...si fathaka..eh jap2 eh..nak kire ade bape org dlm gambo kamu ni..
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17..................................30 kot~ hahah wat ever forever la kan..now is my turn nak tunjuk gambo paling ramai ..okies...callo :)

tadaaaa!!! ramai x? huhuh

hehe saje bagi masing2 giler glamer masok dlm contest ni hehe..gambar ni amek mase raye 2010..malam family day.@ rumah limas Dange bay~.dengan rase rendah dirinye nak bgtau...nmpk x yg mane satu AZILLA KHALISON ? whahah..duduk melutut 5 dari kiri gambar..bertudung hitam n berjubah silver..ade can nak menang x? hehehe....wat ever forever la akn..masok contest ni pon suke2 saje...


letak banner sudah..letak link pon sudah..k now nak tag untok rakan2 ku..


tag pon sudah..k now tibe mase nak bagi link kat si fathaka

tarikh tuutup dah nak dekat dah..so kite lincah :P..
23 dis 2010....k calllo..

0 komen lagi: