Followers

Search This Blog

Thursday, December 16, 2010

:: ❤ mybraces ::

ASsalamualaikum....morning all..arini dimulekan dengan bangun pagi..mndi..breakfst ubi n sbl tumis..pastu yehaa..terupdatenyer entrie ni...dr smlm sbnrnyer godek2 blog ni..cari mane la pegi kolumn untk org komen kat akunyer entrie melainkan kene klik kat tarikh tu..bukan ke b4 ni die otomatik ade..aritu mmg la aku ter HIDE comment nyer kolmn tu...tpi bile dah aktifkan balik..still kolumn tu xnak jugak kuo..dah nak suh aku wat pe..aku dah pening dah..mlm td buat proposal tu smbil godek2 blog...sumpah xjumpe..dah g kat setting comment pon still xbleh jugak...bukan la smpai korg xbleh komen ,tapi mate aku yang sakit tgk xde kolumn COMENT...even padahal org xde la nak comment mane pon kan entrie aku..haha,,..

mlm td aku tdo kol 3 .17 lbh skit kot~..tengah2 tido n baru je kot nak lelap.then rasenyer baru masok mmpi pertame aku rasenye mlm td.tgh2 tdo aku terkezot n tibe2 rase nak nagis jer..aku sado dlm kol 3 .47..ermm mase tu teros capai hp then terus taip msj..hntar kat en.❤

u,i baru nak tido..i mimpi gg i bawah i patah,erd :(...
( acctly,bukan gune i n u pon ..hehe bukan juge papa n mama...eeeyerkk ) 

pas send msj tu rase cam pasni msti xdapat tdo..dah mcm2 think -ve je dlm pale otak ni..tungggu2  en. reply msj..ermm  tapi kompem la xde kan..coz terang die tgh tido smbil air liur basi meleleh2..haha..ampon syg...ermm kate org lau mmpi gg patah ni mmpi xbaik..adushh..berdoa sangat2 mintak2 xde pape berlaku...:(

mase dalam mimipi tu aku still pakai braces..tu yg pelik tu..dah kene ikat ketat2 ngan besi pon still lagi bleh patah ek..hehe..ntah la..mintak2 mimpi saje...ni tadi kol 8:48 a.m baru la en.❤ anto msj...

erm,xde pape la u..mimpi je tu...
(hehe sekali lagi penggunaan U tu aku tipu lagi )..

ermm ye la syg..mintak2 cume mmpi kan..sah2 mlm td xbasoh kaki..setakat basuh kuku jer.haha..boleh la dri xbasoh langsong kan..huhu..saje2 tangan ni gatal g la search ggoogle..tafsiran mimpi...sekali~ amek ni

109. Mimpi gigi bagian bawah tanggal :
Akan berduka cita, karena anak atau istrinya meninggal dunia.

ermm..xnak caye..xnak caye...buat xtau suddah...sumpah xnak tau..sumpahhhhhhhhh!!!...
kite cite pasal tafsiran mimpi yang lain ea..hehe...saje nak sedapkan hati..

1. Mimpi rambutnya putih :
Akan cepat beruntung dalam usaha dan akan berumur panjang.

2. Mimpi rambutnya merah :
Akan mempunyai perasaan hati yang tidak enak.

3. Mimpi rambut menutup mata :
Akan mengalami celaan atau ejekan mendadak.

4. Mimpi melihat rambut palsu :
Akan ditipu orang yang disangka teman sendiri.

5. Mimpi rambutnya seketika menjadi lebat :
Akan memperoleh kegembiraan, bila sudah berkeluarga akan memperoleh anak.

6. Mimpi rambut berjatuhan :
Alamat kurang baik, akan bersedih hati.

7. Mimpi potong rambut (bercukur) :
Ada diantara sanak famili yang terganggu kesehatannya atau akan terpisah / bercerai
dengan kekasihnya.

8. Mimpi menyisir rambut :
Kesengsaraan dirinya akan segera berubah.

9. Mimpi mencat atau mewarnai rambut orang lain:
Akan memperjuangkan sesuatu tetapi saya-saya.

10. Mimpi mencat atau mewarnai rambut sendiri :
Harapan-harapan yang baik dalam bidang usaha.

aku amek 10 je la ea..lau korang nak tengok pe maksod mmpi korang tu klik sini http://www.sioloon.com/interaksi-f71/tafsiran-mimpi-t6711.htm ...... semoge korang jmpe pe yang korang mmpi..


bapak kaye owner kambing ni..haha..untung gile ko kambing

ni pon org kaye pakai brace gold..hahaha..

braces aku ni xtau la bile leh bukak..haha sebolehnyer ofkos b4 kawen kan..xkan la mase kawen t aku nak pkai braces jugakk..giler ape??..haha..insyaALLah raye 2011 dah xpakai dah...waa best2..nak senyumm lebor2..hahhaa.....

haaa..senyum cam kucing ni..alahhhhiiii...hehe



ermm dah abis cite pasal mimpi la..gigi patah la..ape lah..hehe skang time untuk menyiapkan kerjer2..aku bukan xnak buat..cume xde feel jer la..hehe..janji..tahun ni gak siap..dont be risau ea syg..kahkahkah..

pessanan untuk diri sendiri...~berubah kepade rajin ~ love u en.❤
  
:yang menurut perintah:

0 komen lagi: