Followers

Search This Blog

Saturday, December 18, 2010

:: porak perande ::

selamat pagi sabtu uolls...bangun pagi..gosok gigi..tpi xmndi..haha sejok lagi..lmbt sikit ar mandi..haha..
arini bekpes yg agak kenyang..memandangkan semalam mase update status FB kol 12:45 a.m ...nak tido dah..tpi ya ampon,,perot lapo xhengat punyer..memandangkan size badan dan keberatan badan aku ni skang makin menjadi2 so,aku dengan rase kecewenywe xjadik bukak tudong saji..euwwww...mlm tadi tido dalam kelaparan :)... tu yg bangun pagi terus cri makan..my akak ipo masak mee goreng daging..woo..maveles okeyh..xtipu ni..pastu kuah mee bandong mlm td pon de lagi..tu yg wat sepinggan..so kirenyer pagi ni aku bekpes 2 jenis mee la kan..mee bandung n mee goreng daging..air utk bekpes xde lain..kompem ais kosong..bukan air kosong k...ais kosong...xsuke la minom air panas...nikmatnyer dapat minom ais kosong :)...


pulokk..xpasal kuo pasal mee bandong la,mee goreng daging lah bagaii..haha..untok entrie kali ni aku nak cite pasal kawan2 A.k.a geng meraban aku mase kitorang same2 belajo kat PJB..wahhh kau,tetibe aku rindu gile nak lepak2 ngan korang...erkkk..tipu gile la lau korang x ingt kan kenangan kite bersame..ceh..hahah...

ha pintu gerbang masok poli...

 selalu lau pagi2 nak g kelas kol 8..mesti berator nak parking ek..ngan pak gad yg baget bagus ngan kerek nye ngan + + + la die punye belagak...memnag sakit ahti (cz 2 kali aku kene tulis name cz xbawak matrik..puikk arr..huhu)...
wat2 xnampak..belom pakai braces :))...

heee haaa..erm mase dlm kelas..kelas ape ha?apsal aku xleh ingt?kelas ape weyh??...memang hobi ktrg la amek gmbo time dlm kelas..haha..
my geng

kat cs..gile selambe dudok cenggini..haha..

my classmate..mane aku??haha tengah2 tu..



haaa...malas nak upload benayak..habis cite right..hehe..


ermmm nampak x muke kawan2 aku adelah miuke yg same utk tiap2 gambo..same kan..yes diorg besfren aku mase kat poili dulu..suke same suke..susah same suhsah..tido same tdo..makan same makan..wat asgmt same2..g lepak same2..adshh rindunyer nak buat sume tu same2...KECIK.WAPI WAHAB AD DOT JAN PINAT NIZA  BAYA WOK
 aku rindu tahap gaban ngan korang..rindu nak lepak2 pas kelas kite g makan kat rosni cafe kan???


haha baik x aku..simpan ok gambo rosni cafe :)

makan2 sushi...
SUSHI yeay~..sejak2 kawan ngan korang la aku makan bende makann jepon ni..ceh tetibe rase jadik org jepon lak..haha g tesco sr alam..pas tu kompem makan sushi..giler gempak kan kite..makan bnde sedap jer..makan sshi..cakap omputih pon xpas...kire makannn kegemaran kite la kan mase dlu2..hehhe..sejak2 korang xde kat jb,aku dah x g dah tesco sri alam ni..hahah xde point..memandangkan jauh pon dari umh aku...

korang korang korang...ingt x>?? 
  • eda..anak pegawai bank negare tu...classmate kite...gile gempak kan die.hehe..pkai baju beli kat butik je..beli kucing harge beribu2..haha..mcm mental la :)
  • mercedes merah baya~ yang membawak kite merayap satu bndr jb :)
  • van panjang ...euwww...yg wapi malu2 nak naek tu haha
  • galeri seni ...hahaha dont jgn sebot..puan rock n cik masz sensitif betol..hhaaaaa
  • helmet wapi yang takong air tu...
  • abg shell yg baya n wok usha2 dlu haha
  • moto CBE nok...
  • time kite wat asgmnt utk final projek..ooo mak aii..xleh lupe..
  • lect2 yg banyak bg semangat n bnyak mengutok dak2 brdgng..:) tapi kite kuat :)
  • artwok2 yg kononyer gempak..
  • ehhhh banyak la..banyak sangatttt...

lepak dange bay
sorang kawan kite dah kawen
jan..tunang sudah

kak pinat....jugak dah tunang....

rindu kan..entah bile la aku dapat lepak ngan korang...semalam berchating2..erm bulan 3 kite g sgapore ea kawan2 kite g universal studio...haha care kan..rindu nak snap2 pic ngan korang...watpe simpan kamere mahal korang tu lau xnaka mek pic aku yg dah lain sekarang :) hahahahaaaa....lain la kan..dlu xpkai braces..skrg dah [pkai...lain kan..kan ..kan... hahaha..wat evr uolss.satu bende yg aku nak cakap...

aku rindu korang ...porak perande
habis entrie macam ni je bleh :)


2 komen lagi:

+akufobia+ said...

haha.porak habis.

~azillakhalison~ said...

haha..nak wat cmne,,,