Followers

Search This Blog

Monday, December 20, 2010

:: STYLE YOUR HIJAB contest ::

woot woot lahh

tadaa..aucakk...yeah contest dan contest lagi..masuk contest yg ni aku bru join 3 contest..yg ni pon atas ajakan member blogger jugak..iaitu si cntik manis  cik ayuni ...
 thanks beb invite aku join this contest...mule2 xde la nak join this contest..sekali tgk membe2 yg join.xde la pic yg hijab pelik2 no kan..hehe so amek keputusan..join jela...



contest ni dikendalikan oleh cik woot woot kite tuan punye contest....okeyh2...dgn mrendah dirinye ..terletaknye pic ni huahuaaa

;
;
;
;
;;
;
;
;
;


-STYLE YOUR HiJAB-

kenape gua buat contest pasal tudung lak nieh..duh..

sebab gua suke fesyen hijab lah..tehee..tengok la page FASHION kat atas tuh ! grr

syarat penting nak join!!

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )


3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011


8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

cepat -cepat..gua suka hijab ! >_<

ouh,orang yang wajib join ini adalah :




okeyh..dah semua syarat2 dah ikot..now mase utk menghantar link ke 
woot woot lagi 


hehe wish me luck

5 komen lagi:

ayie said...

tak leh nak join la.macam pelik je nanti kalau lelaki pakai hijab or tudung..hahha...:P

woot-woot said...

kejap kejap.hee

sory if annoyed u tapi gambar ni ade sket error..hee

sebab nampak lengan

lengan = aurat ^^

so edit or gune pixca lain erk.sory

dah edit post gtaw kat komen box yah ^^

~azillakhalison~ said...

alamakkk..hehhe k k edit :)

woot-woot said...

accepted ! thanks for joining :)

wish u luck then..as'salam ^^

+akufobia+ said...

erkk.kat gambar je nampak macam ikut syarat.sebenar nya tak.aa.ni untuk contest@untuk DIA.