Followers

Search This Blog

Tuesday, December 21, 2010

:: cantek ::

Salam 1 malaysia..wahta??haha tetibe je dong….dah mkn tengahari? Dah besenam?dah ? dah ke belom?cehhh cakap org..aku dah lame xbersenam..lame xkuokan peloh…dlu2 mase praktikal kat angsana n mase lom de kete..ari2 menapak g bustop dekat 20minit…dengan cuace panasanyer..memang terbakar lemak aku..haha..terbaekk…tpi pas hbs prktikal,,ermmm harammm..langsong xde senam2 bagai….cume yg ade angan2 kosong nak kurus…weuueewww…laud ah bdn xsenam,pepaham je la..mule la lemak sane sini..en.love pond ah tegor2..badan jgn naik2…adeh..die naik xpe…tpi serius ark an..aku ni dah x bape nak tinggi,then laud ah xbape nak tinggi ditambah plak ngan size badan yg menjadi2 skang ni..ermm hamek ko..bak kate en.luv saye…RENDANG…yerr diulangi RENDANG x berbuah..hahaha..aku jeles tol nengok pompuan2 cantik ni…xkire la pompuan bertudung ke x ke..haha..suke!


blog heliza

Heliza bereeeh J…adoyai..cumel nye ko..suke gilak deh tengok muke kamu heliza..tpi jujur la,mase kat af dlu aku xminat die ni..heheh pas kuo af baru la minat trang tang tang kat die..waaaa..gilos..add fb die pon..gambo cecantik banget..perangai pon cam gilers2..tu yg wat aku lagi suker..muahahaha…


scha alyahya :)

Ha amek ko…die ni kawan aku mase skolah dlu…satu kelas kot~..makan same2..g kencing pon sesame..hahaha..nee noo neee nooo..tipu tipu tipu..haha relax..die ni paling la aku suke n minat tahap gaban..bagugan..lagi2 dlm cite awan dania..dengan pangai die yg betol2 gilos haha..terbaek dari  ladang..1st time tgk muke die kat dewi remaja..



fb lisa

Teet….name I lisa…TAU dah !..haha..c..die ni kawan aku mase ktrg men pondok2 dlu..men pengantin2..men baling sipe same2..wahahaa…tipu lagi..banyak dose tol aku kat entrie ni haa..gilak lawa ko lisa..suare pon rock..serak2 basah…kulit putih..mulus haha..kan..cantik kan..kan..


aida gadis melayu..

Aduhh…nape cntek sangat ni kak oi..hehe…terima kasih atas kurniaan yang maha ESa..kenal die mase gadis melayu musim pertame..aclty aku minat lagi sorang kawan die ni…bapak cun…kak aida..u so sweet ah..haha geli geli jer ayat aku..waaaaa

hanis zalikha

Macam die ni…ramaia betol blogger2 kite sume ni cite pasal die kan..hehe..anyway..kamu mmg cntek..patot la dapat top listed dlm carian google…sane sini sume cite pasal die kan..haha xpasal2 aku pon cite pasal die..ehhe congrats kak..:)


norhanida bt jamal

Orait..sape kenal gurl ni..yebaa yeba..NORHANIDA ..yipiie..ni kawan aku..housemate aku mase blajo satu kolej dlu..cantek kan..sori nem aku copy gambo ko..haha..suke tgk muko ko la nem..makin dewase ko maken lawo..hahaha…okeyh2..ni xtipu..ni mmg kawn aku..kire kwn baek aku jugak la..hehe..ampon nem aku letak pick o..hehe..name aku panggil die anem?hehe name glamer beb..anem..name dlm i.c norhanida..
 bile kite nak lepak same eak..last jmpe pon mase alumni kolej dlu..miss u..nak lepak harok2 haha...



hahaha teet~..tetibe nak jugak masokkan pic aku yg dah mcm kuih tepong kormak..haha...wat ebver..ape pon rupe kite..hitam ke.putih ke..kuning langsat ke ape ke..kite mesti bersyukor..dah cakap la..kite cantik..n sape lagi lau x kite yg ckp kite lawo kan..hahaha..eee lawonye...lawaknye haha...

so bersyukor la sangat2 kan dgn ape yg kite ade..walaupon kite xsehebat hanis zalikha,xsecantik lisa surihani.xselawa scha alyahya.xsecun aida...tapi aku tetap jadi diri aku..azilla khalison :)


0 komen lagi: